REGION

Policija uhapsila Antu Pavlovića: Brutalno zlostavljao dječaka, snimak objavio na Youtubu

Samozvani kiropraktičar nije djelovao zabrinuto zbog istrage

(Mi.K.)

15.11.2014

Kontroverznog kiropraktičara Antu Pavlovića privela je policija zbog 13-minutne snimke na kojoj ae vidi kako zlostavlja dječaka (11). Policija je na njegovo imanje u Donjem Dragonošcu kraj Zagreba došla u petak oko 9 sati. Pretresli su mu imanje i na kraju ga priveli, pišu hrvatski mediji.

-Nemam šta skrivati. Neka svi dođu, neka dođu i psihijatri, baš me briga, vikao je istražiteljima kontroverzni kiropraktičar Anto Pavlović (57).

Došli su tragom prijave koju je podnijela pučka pravobraniteljica za djecu Ivana Milas Klarić, zbog snimka na YouTube koji je stavio prije dvije sedmice, a na kojoj se vidi kako zlostavlja dječaka kojeg mu je otac doveo na liječenje. Pavlović mu je naredio da skine pantalone i pokaže penis, a nakon što je dječak to odbio, počeo ga je brutalno udarati.

ante-1

Pavlovića istražuje karlovačka policija jer oštećeni dječak ima prebivalište na području te županije. Zbog toga je na pretragu došla jedna policijska ekipa iz Zagreba te jedna iz Karlovca.

Imanje na kojem su velika porodična kuća te manja kuća, koje su ograđene željeznom ogradom i zidom visokim dva i po metra, pretraživali su do kasnih poslijepodnevnih sati. Na Pavlovićevo imanje stigli su i veterinarski inspektor, djelatnici azila u Dumovcu, koji će vjerojatno preuzeti brigu o Pavlovićeva dva psa, te auto Zoološkog vrta Zagreb.

Samozvani kiropraktičar nije djelovao zabrinuto zbog istrage. Kako bi pokazao koliko je miran i opušten, više je puta pjevušio stihove srpskog turbofolk pjevača Jovana Perišića “Nikad se promijeniti neću”. 

U jednom navratu u pratnji tri policajca prešao je cestu i došao do ribnjaka jer je htio nahraniti ribe.

Sklon ekscesima, Pavlović je pokušao isprovocirati policajce. Tvrdeći da im želi pokazati kako radi, palio je i turirao motor koji je stajao sa strane kraj kuće. Nakon što su ga upozorili da to ne radi, prestao je. 

Nitko od susjeda u petak nije želio razgovarati o njemu. Većina ih je imala neugodnih susreta s njim te ne žele opet imati problema.

Nakon prijave pravobraniteljice policija se namučila dok je pronašla oštećenog dječaka sa snimke. Zbog toga su tek u petak pretraživali njegov dom.

Prije nekoliko dana Pavlović je rekao kako smatra da nije učinio ništa loše.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.