REGION

Iz Dunava izvučena tijela troje mladih, jedan mladić bio u gepeku!

Stravična nesreća od Ade Huje u Beogradu

(A. Vr.)

22.11.2014


Sva tri tijela izvučena su iz automobila koji je rano jutros sletio u Dunav kod Ade Huje u Beogradu.

Izvučena su tijela dva mladića i jedne djevojke, javili su beogradski mediji.

Troje mladih utopilo se rano jutros u nesreći koja se dogodila kad je automobil marke “BMV” sa šestoro mladih  od 16 do 20 godina sletio u Dunav, javljaju agencije.

Iz vode su živi izvučeni vozač Dušan J. (19)  sa hipotermijiom i znacima agresije, Milica J. /18/, takođe sa hipotermijom,  te  Luka V. /20/ sa hipotermijom i prelomom lijeve nadlaktice.

Luka V. je sin novinarke Olje Bećković, a trenutno se nalazi u Urgentnom centru i nije životno ugrožen.

Jedan od nastradalih mladića nalazio se u gepeku automobila. On je bezuspješno pokušavao da izađe iz prtljažnika i prije nego što je automobil sletio u Dunav.

Za sada nisu poznate sve okolnosti zbog čega se nesretni mladić nalazio u gepeku. Policija ispituje da li su bili i pod dejstvom narkotika. Za sada se zna da vozač Dušan J. (19) koji je vlasnik vozila, nema vozačku dozvolu, kao i da je vozio pod dejstvom alkohola, piše Telegraf.rs.

Do nesreće je došlo kad je vozač, vraćajući se sa zabave na Dorćolu, pri izuzetno velikoj brzini izgubio kontrolu nad vozilom kod Ade Huje i sletio pravo u rijeku.

Policija je dizalicom izvukla olupinu automobila iz rijeke.

Vozaču je određen pritvor od 48  časova, a prema nezvaničnim informacijama, on je bio pod dejstvom alkohola i kod sebe nije imao vozačku dozvolu.

Na putu kod restorana “Carska ohota”, odakle su mladi sletjeli u rijeku, nema tragova kočenja.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.