REGION

Novi Sad pod blokadom zbog vozača koji je usmrtio djevojku i pobjegao

Opsežna policijska potraga

Fena

2.12.2014


Novi Sad je pod policijskom blokadom zbog potrage za vozačem koji je u ponedjeljak navečer autom usmrtio Mariju Milešić (28) i pobjegao s mjesta nesreće, javljaju u utorak lokalni mediji.

Nekoliko trenutaka poslije nesreće, na Somborskom bulevaru, na tijelo djevojke naletio je taksi. Taksist se odmah zaustavio i pokušao pomoći ali bilo je prekasno, prenio je gradski portal "021.rs".

Vozilo kojim je udarena djevojka otišlo je u pravcu Bačke Palanke, a srbijanski ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović naložio je da se sve jedinice iz Novog Sada i okolice uključe u potragu za vozačem.

Novosadska policija je pozvala očevice i građane koji imaju bilo kakva saznanja o vozilu i nepoznatom vozaču da im se jave.

Marija Milešić je radila u obližnjem kafiću kao konobarica, a majka je četverogodišnje kćerke.

Slična tragedija, koja je šokirala Srbiju, dogodila se u Beogradu u srpnju kada je na mladića naletio vozač Countrymana i pobjegao. Poslije mjesec i po dana opsežne policijske potrage utvrđen je identitet vozača koji nedugo poslije toga uhićen u Kini, gdje se skrivao.

Ranije su, u prvim verzijama događaja, mediji navodili da su se čuli pucnji iz vatrenog oružja te da je tijelo djevojke izbačeno iz automobila koji je bio u pokretu, no po posljednjim informacijama riječ je o tome da je djevojka pregažena te da je vozač pobjegao s mjesta nesreće.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.