REGION

Nestala Slađa Guduraš

Pjevačica i starleta iz Banje Luke

V. S.

13.12.2014

Pjevačica i starleta iz Banje Luke Slađa Guduraš, nestala je u srijedu uvečer, javili su mediji u Srbiji, dok na društvenim mrežama prijatelji djevojke apeluju na sve koji mogu pomoći da jave policiji. Na njenom facebook profilu i stranici, prijatelji su prije 11 sati objavili nestanak.

- Draga naša Sladjana Guduraš je nestala ....nema joj ni traga ni glasa...Prijavili smo policiji njen nestanak...Molimo sve Vas prijatelje ako bilo što znate o Sladjani da javite policiji....Molimo se svaki trenutak...da nam se javi živa i zdrava - objavljeno je to na društvenoj mreži.

Prema pisanju medija u Srbiji, Slađana je u srijedu krenula iz Bijeljine za Beograd, oko 18 sati je prešla granicu i od tada joj se gubi svaki trag. Policijski izvori MUP-a Srbije govore da su uradili dodatne provjere po bolnicama o eventualnoj nesreći, kako bi bile otklonjene i te vrste sumnje.

Prema infomacijama portala Novi.ba, glavni osumnjičeni za otmicu je njen bivši dečko Dragan Perić, s kojim je nedavno prekinula vezu. Izjave svjedoka i bliskih prijatelja su potvrdile da je Guduraševu neprestano maltretirao, čak je na nju i fizički nasrtao ispred njenog butika "Leopard" u Bijeljini.

Policija je kontaktirala Perića koji se navodno nalazi kod bake u Nišu. Prošle nedjelje, tokom boravka u Sarajevu na TV gostovanju, prema istom izvoru, pjevačica je napadnuta u hotelu "Hollywood" opet od glavnog osumnjičenog Dragana Perića, nakon čega je reagovalo osiguranje hotela.

Prema informacijama iz MUP-a Srbije, trenutno se intenzivno traga za Slađom Guduraš.

Slađa je publici poznata po pjesmi "Silikoni i Kubici", koju je snimila u duetu sa Đusom. Često izaziva reakcije javnosti svojim provokativnim javnim nastupima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.