REGION

Radi prikrivanja tragova isjekli džip kojim je usmrćena Marija Milešić

Uhapšene tri osobe iz Sremske Mitrovice

M. M.

16.12.2014

Policija je uhapsila tri osobe zbog sumnje da su isjekle džip "Grand  Cherokee", kojim je Goran Šarac 1. decembra pregazio Novosađanku Mariju Milešić (28), a zatim pobjegao ostavivši smrtno povrijeđenu ženu na cesti.

Kako je saopšteno iz novosadske Policijske uprave, uhapšeni su N.K. (32), D.V. (41) i P.R. (39)  iz Sremske Mitrovice, zbog sumnje da su dijelove isječenog džipa prodali jednoj topionici kako bi prikrili tragove počinjenog krivičnog djela.

Osumnjičeni će biti privedeni na saslušanje Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici zbog krivičnog djela pružanja pomoći počiniocu nakon izvršenog krivičnog djela.

Podsjetimo, za Šarcem, inače hrvatskim državljaninom, u toku je intenzivna potraga u cijelom regionu nakon što je na novosadskom Somborskom bulevaru, na obilježenom pješakom prelazu, pregazio Milešićevu, koja je od siline udara preminula na mjestu.

goran-sarac

Za Goranom Šarcem u toku intenzivna potraga u regionu

Pojedini mediji su prenijeli i da ga traži i hrvatska policija zbog razbojništva, te da je naoružan, sklon pružanju otpora i izrazito opasan.

Po podacima MUP-a Hrvatske, Šarac je rođen u Drnišu i ima hrvatsko državljanstvo.

Krivična prijava novosadske policije ga tereti za teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povrijeđenom.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.