REGION

Nadzorne kamere snimile ženu koja je prodavala lažne proizvode

Predstavljala se kao agent beogradske firme "Adria media group"

(Dž. Č.)

20.12.2014

Policija traga za nepoznatom ženskom osobom srednjih godina koja je obilazila firme i institucije u Podgorici i prodavala lažne kozmetičke preparate francuskog poznatog brenda “Lancome”, prenosi Novi portal.

Ona je, predstavljajući se kao agent beogradske firme “Adria media group”, prevarila nekoliko žena, nudeći im novogodišnje poklone – “Lancome” kreme i maskare, uz simboličnu uplatu.

Jedna od žena koje su nasjele na priču o jeftinim kozmetičkim preparatima rekla je da je prevarantkinja pričala ekavicom.

- Kazala je da kao novogodišnji poklon dijeli firmama proizvode "Lancome", koji su vrijedni i po 200 eura. Žena je poručila da mora da se plati simboličan iznos od 25 eura, pravdajući to kao pokrivanje troškova - rekla je ona, dodajući da pokloni ipak nisu bili besplatni.

Samo u jednoj podgoričkoj firmi pet žena je “kupilo poklone”.

- Pet paketića platile smo po 25 eura. Od nas je uzela 125 eura. Kada je otišla otvorile smo kutije i vidjele da unutra nisu bili proizvodi koje smo platili, čak je bilo i buđi - kazala je jedna od prevarenih žena.

Dodale su da su pozvale agenciju “Adria media group” iz Beograda, iz koje su im saopćili da nemaju zaposlenog koji dijeli poklone u Crnoj Gori. Tu agenciju je zvalo nekoliko prevarenih kupaca, ali njihov odgovor je bio da nisu povezani sa prevarantkinjom.

U otkrivanju “dedamrazice” policiji će pomoći snimak sa video nadzora jedne od firmi u kojoj je “dijelila poklone”.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.