REGION

Andrija Mrdak ubijen ispred zatvorske kapije u Spužu

Dok je čekao da ode u posjetu bratu

Fena

25.12.2014


Baranin Andrija Mrdak ubijen je ispred kapije Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija (ZIKS) u Spužu, kada je čekao red da uđe u posjetu bratu. Na Mrdaka je, prema informacijama "Vijesti" iz policije, pucala osoba s motora u pokretu, a on je na mjestu ostao mrtav.

Na motoru su, navodno, bile dvije osobe. Kada su krenuli da bježe starim putem iz Danilovgrada ka Podgorici, umalo su se, kod blokare, sudarili sa maricom, koja se vraćala iz pravca grada ka ZIKS-u.

Uviđaj je u toku, a tijelo ubijenog Mrdaka nalazi se tačno ispred kapije ZIKS-a na svega nekoliko metara od njegovog vozila "audi A6". Prvi podaci policije ukazuju da je Mrdak pucao na napadače, koji su bili na motoru, prije nego što je pokošen pao na ivicu trotoara. Ekipe policije i Specijalne jedinice upućene su u Spuž, kako bi osigurale lice mjesta.

Ubijeni Mrdak je bio prvi čovek Armina Muše Osmanagića, koji je 16. septembra iz snajpera usrmćen u svom restoranu "Savoja", u centru Bara. Mrdak je bio pored Osmanagića u vrijeme kada je on usmrćen. Andrija Mrdak je i brat Nenada Mrdaka, koji je u Baru 27. maja ubio Mirka Mićića, člana suprotstavljene grupe pokojnog Luke Đurovića.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.