REGION

Pročitajte koliko je Mimi Oro naplaćivala za svoje usluge i ko su joj bile mušterije

Nakon hapšenja zbog prostitucije

(M. C. )

28.12.2014

Milica Živanović (23), poznatija kao Mimi Oro, prva je javna ličnost koja je uhapšena u sklopu velike istrage o elitnoj prostituciji u Srbiji!

U središtu skandala mogli bi se naći i pojedinci iz fudbalske reprezentacije Srbije jer ima indicija da su od makroa koji je uhapšen sa starletom iznajmljivali djevojke tokom boravka ekipe sredinom novembra u Srbiji.

Klupko je, kako se nezvanično saznaje, počelo da se razmotava kad je nedavno priveden Mihajlo M. iz Šapca, koji je označen kao glavni makro za "luks djevojke" u Beogradu, piše blic.rs.

Saobraćajci ga razotkrili

- Mihajlo M. razotkriven je u rutinskoj kontroli saobraćajne policije, koja je kod njega na zadnjem sjedištu primjetila laptop, 20 mobilnih telefona, od kojih je 16 bilo s takozvanim zlatnim brojevima, kao i "poslovnu dokumentaciju". Ispostavilo se da su u telefonu i računaru pronađene poruke, adrese određenih osoba, katalozi obnaženih ženskih osoba sa cijenama, ali i uplaćeni novčani iznosi - kaže izvor iz istrage.

U papirima koje je osumnjičeni nazivao "poslovnom dokumentacijom", kako navodi, tabelarno su prikazane zarada djevojaka, evidentirani rashodi, ali i odštampan plan za proširenje posla i uputstva o ponašanju i obavezama djevojaka.

- Djevojke, međutim, nisu bile popisane po imenu i prezimenu, već po nadimcima. Zbog toga je bilo potrebno vrijeme da se identifikuju. Istraga još uvijek nije završena. Očekujemo nova hapšenja. Djevojke sa spiska uglavnom su modeli koji su već krasili naslovne strane muških magazina, poput Playboya ili CKM, ali i manekenke i pjevačice. Zbog toga je na estradi zavladala neviđena panika. Svi su u strahu. Kako takozvane starlete, tako i njihovi poznati klijenti - navodi odlično obavješteni izvor.

Mimi Oro, koja je uhapšena 23. decembra, navodno je fudbalerima, ali i drugim javnim ličnostima naplaćivala svoje usluge od 200 do 400 eura.

- Starleta je posle hapšenja privedena sudiji za prekršaje, koji ju je istog dana osudio na kaznu od osam dana zatvora pošto je "povratnik", tačnije ovo joj nije prva prekršajna prijava. Prebačena je u ženski zatvor u Požarevcu, u kojem služi kaznu, iz kojeg je juče poslala žalbu na presudu. Ukoliko je imala poslovne planove za Novu godinu, izvjesno je da oni propadaju jer, kako sad stvari stoje, iz zatvora izlazi 1. januara - potvrdio je izvor.

Krivična prijava

Uhapšena Mimi Oro postala je poznata preko noći, i to pošto je u jednoj TV emisiji na pitanje "koja je najveća ptica?" odgovorila "oro". Priznala je i da je imala nepristojne ponude.

- Postoji prostitucija uopšteno i na estradi, među poznatim ljudima. Imala sam nepristojne ponude, ali nikad nisam uzela novac za tako te neke stvari. Prije bi me dečko prebio nego da idem malo lijevo-desno - izjavila je tad Mimi Oro.

Osim Mimi Oro, uhapšene su i na istu kaznu osuđene još četiri djevojke, koje kao i ona odgovaraju prekršajno, dok će protiv Mihajla M., kako je saopštila policija, biti podnijeta krivična prijava Prvom osnovnom tužilaštvu.

Otkrio je pjevač Danijel Đurić dok je bila go-go plesačica

Pjevač Danijel Ðurić lansirao je Milicu Živanović tako što ju je angažovao u emisiji "24 sata VIP".

- Upoznao sam je kao go-go igračicu prije šest-sedam godina. Bilo je to spontano poznanstvo, a kao neko ko umije da procijeni šta može da bude interesantno za priču, ponudio sam joj poslovnu saradnju. Priča da se ona bavi prostitucijom krenula je prije šest-sedam mjeseci. Čuo sam, ali nisam želio da ulazim u to, budući da se to isto spekuliše za svaku drugu starletu - tvrdi Ðurić.

mimi-i-danijel

On dodaje da je iznenađen što je Mimi uhapšena zbog elitne prostitucije.

- Znao sam da će ona izazvati bum u javnosti. Uradio sam joj pjesmu i spot, i tu se naša saradnja poslovna završila. Od tad se nisam čuo s njom i prilično sam se iznenadio kad sam saznao da je uhapšena zbog prostitucije - kaže Ðurić.

Bila bliska sa Slađanom Guduraš

Mimi Oro bila je bliska prijateljica sa starletom Slađanom Guduraš, koja je nedavno pronađena mrtva u kanalu na dionici puta Sremska Rača - Kuzmin.

- Nas dvije smo bile veoma bliske. Njen odlazak me je mnogo pogodio i ne mogu da se smirim - rekla je Mimi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.