REGION

Novogodišnja noć iz horora: Dva rotvajlera izgrizla djevojku nasred ulice

Momak je uspio da joj odbrani glavu i stomak

Autor:(A. Vr.)

5.1.2015

Prava drama odigrala se u Ličkoj ulici u Borči (Srbija) u novogodišnjoj noći, kada su Ivanu Šćasni (23) i njenog momka Bojana napala dva rotvajlera i nanijela Ivani na desetine ugriza.

- Pomislili smo da su lutalice, pa smo im se prvo javili. Mahali su repom. Odjednom počeli su da me vuku za šal, pa za torbu i ujedaju. Gledali smo gdje možemo da preskočimo ogradu i uđemo u neko dvorište, ali svuda su na ogradama bili šiljci. Tad su me oborili na zemlju i počeli da mi kidaju potkoljenicu i grizu za list noge, a zatim da me ujedaju za butine – ispričala je Ivana za “Blic“.

Ležala je na ledu, dok su je razjareni psi napadali. Ivanin momak je uspio da joj odbrani glavu i stomak od ujeda.

- Vrištali smo i dozivali u pomoć. Srećom, komšija iz susjedne kuće dojurio i počeo da tjera pse. Zatim je brat vlasnika pasa izašao i pozvao ih i oni su se vratili u dvorište – priča Ivana.

Komšija koji ih je odbranio primio ih je u kuću, a stigla je i Hitna pomoć.

- I dalje nisam osjećala noge i počela sam da se tresem, nisu mogli da me smire. Ujed na lijevoj nozi je došao do kosti, ljekari nisu mogli zbog dubine lako da ga saniraju. Kada sam skinula čarape, tkivo i koža su ostali na tkanini – kaže Ivana.

Ivanina majka Jelena kaže da će, kad budu sanirali rane, djevojka morati kod plastičnog hirurga, jer nema dio lista, gdje je veliki ugriz. Ivana je stjuardesa i neće moći da radi neko vrijeme.

Ivanina majka Jelena kaže da su podnijeli krivičnu prijavu protiv vlasnika pasa.

- Psi nisu imali ni ogrlicu, ne znamo ni da li su vakcinisani. Pitam se kako neko može da pusti tako opasne pse na ulicu. Čuli smo od komšija da ovo nije prvi put da psi ujedaju prolaznike – kaže Jelena.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.