REGION

SEKSIPILNA DOKTORICA U ordinaciju pacijenti mi ne dolaze zbog mog izgleda, nego zbog krize

Raspiruje maštu čitatelja

(Al. Ti.)

23.2.2015

Karolina Graff (31) nije još jedna seksepilna doktorica samo za potrebe snimanja, već sasvim obratno: doktorica koja u bijeloj uniformi i s malo manje od nje raspiruje maštu čitatelja i pacijenata, mada tvrdi kako joj u ordinaciju porodične medicine u Dom zdravlja Trešnjevka u Zagrebu dolazi sve više njih ne zbog njene privlačnosti, nego zato što u modernom stilu života svima treba više skrbi i utjehe, piše Jutarnji.hr.

karolina-nove-22

- Veliki sam fan umjetničke fotografije i modelinga pa sam se uvijek rado prepuštala ulozi modela, ali sve prije ovih fotografija bilo je isključivo za privatne svrhe pa nisu postale nikad javne. Volim provokaciju i tim više me veseli što se baš u tom svjetlu prvi put predstavljam široj publici.

karolina-2

- Prethodno, kao studentica medicine na Univerzitetu u Zagrebu, više sam se bavila hostesiranjem, a ovim sam se željela vratiti prvoj ljubavi - poziranju ispred objektiva. Od mnogih sam često slušala kako bih se trebala baviti poslom fotomodela, jer nisam mršavica kao manekenke, već proporcija taman za editorijale intimnog rublja.

karolina-nove-1

Poziv za ovu suradnju poslao mi je najmlađi fotograf Playboya, Dražen Komar - kaže, odbacivši u startu i najmanji stid zbog prirode editorijala pred očima javnosti.

Nisam osoba koju će javno mišljenje opteretiti, već polažem na mišljenje bliskih ljudi, koji su ovim jako zadovoljni, jer upravo su me oni uvijek podržavali, pa čak i naglašavali ideju da se okušam kao model u donjem rublju. Otac mi je fotograf pa sam praktički rođena pred fotoaparatom, odnosno poziram otkad znam za sebe, mama je medicinska sestra i ovako sam spoj njihove dvije ljubavi, dečko je na mene ponosan, a ja presretna. Zanimljiv mi je zauvijek ovjekovječen taj djelić vremena te uživam u procesu snimanja, kad poziram, sretna sam, zadovoljna i to me motivira - kaže, naglašavajući kako joj je bila veoma važna sjajna interakcija s autorom fotografija, Draženom Komarom.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.