REGION

SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU Nisam znao da sam ga udario, tako mi Boga

Počelo suđenje Marko Milićevu

(Al. Ti.)

10.3.2015

Marko Milićev, poznatiji kao vozač "Countrymana" koji je optužen da je svojim vozilom usmrtio Luku Jovanovića na Brankovom mostu u Beogradu prošle godine, izjavio je na suđenju da nije znao da je udario nesretnog momka.

Iznoseći svoju odbranu pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu, Milićev (34) je naveo da je u trenutku kada se dogodila nesreća čuo udarac, ali da je mislio da je samo okrznuo automobil.

"Kunem vam se svime na svijetu, nisam znao da smo udarili čovjeka. Tako mi Boga, nisam znao", rekao je Milićev, javlja RTS .

Branio se da ga je zaslijepio blic u retrovizoru jer se društvo na stražnjem sjedištu automobila fotografiralo te da nije mogao ni pretpostaviti da u srednjoj traci na mostu stoji neobilježeno vozilo u kvaru.

Također je tvrdio da nije bio pijan u trenutku nesreće i da se ne drogira, kao i da ne može objasniti zašto je pobjegao.

Na pitanje tko je vlasnik Mini Countrymana kojim je udaren Luka Jovanović Milićev je odbio odgovoriti.

Vozilo za koje se sumnja da je Milićev vozio u trenutku nesreće nije pronađeno, ali je policija utvrdila da je riječ o ukradenom automobilu i da iza toga stoji dobro organizirana kriminalna grupa koja je automobile krala u inozemstvu, a potom ih dovozila u Srbiju.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.