REGION

MINISTAR KULTURE BRUTALNO PRETUČEN Komšija mu nanio povrede glave i vrata, završio u bolnici!

U komšiluku i ministre tuku

(N. K.)

6.5.2015

Ivan Tasovac, srbijanski ministar kulture i informisanja, dobio je batine od Vasilija Miškovića, u subotu uvečer, ispred svog doma u Beogradu, nakon što su se prvo verbalno sukobili.

Povod za Tasovčevu svađu sa prvim komšijom nije poznat, ali se zna da je ministar zbog povreda prevezen u bolnicu, gdje su mu konstatovane lakše povrede.

Iako je neko iz komšiluka obavijestio policiju o incidentu, niko od stanara iz kuća u blizini ministrove, nije želio da podrobno komentariše ovaj događaj.

- Pobili su se na sred ulice. Čuo sam prvo neko dovikivanje, a zatim su sijevale i pesnice. Vidio sam da je Tasovac dobio nekoliko udaraca u glavu - rekao je najpričljiviji od komšija za Telegraf.rs.

Ivan Tasovac se nakon konflikta sa komšijom Vasilijem Miškovićem doktorima žalio da ga boli vrat, ali je pregledom utvrđeno da mu nije potrebna bolnička njega te je pušten kući.

Akteri incidenta u policiji su iznijeli različite verzije ovog događaja, pa je Mišković tvrdio da ga je Tasovac prvi napao, dok je ministar tvrdio suprotno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.