REGION

Ko je hrvatski "Casanova", 82-godišnjak kojeg su brutalno pretukle i opljačkale dvije žene?!

Navodno spavao s 1.000 žena

Autor:(A. Vr.)

16.6.2015

Policija još uvijek traga za dvije žene koje su brutalno pretukle i opljačkale “zagrebačkog Casanovu”.

Ovaj osebujni nadimak 82-godišnjem Željku Martiću, koji živi u Ilici, dao je svojevremeno njegov komšija, bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić, koji je očito bio upoznat s ljubavnim životom ovog pravnika, prenosi Telegraf.hr.

Ali, druženje s brojnim nepoznatim ženama Martića je očito skupo stajalo. U ponedjeljak predvečer na vrata stana banule su mu dvije žene, koje, kako se ispostavilo, nisu imale nimalo nježne namjere.

Čim im je otvorio vrata nasrnule su na njega i zaprijetile mu pištoljem. Izudarale su ga, odlučne da se domognu novca i ostalih vrijednih predmeta za koje su znale, ili bile uvjerene, da ih 82-godišnjak ima.

Na kraju su mu uspjele ukrasti nešto novca i mobitel te nekoliko vrednijih stvari, ali ukupna šteta nije procjenjena velikom. Gore je prošao sam 82-godišnjak, koji je zbog teških povreda završio u bolnici, gdje je i zadržan na liječenju.

Svojevremeno se za Martića pričalo da je imao rekordan broj ljubavnica i da njihove fotografije čuva u dva fotoalbuma. Navodno je u njima bilo oko hiljadu fotografija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.