REGION

HRVATICE ŽIVE I ZDRAVE: Nestale sestre na EXIT-u pronađene na autobuskoj stanici!

Okončana drama

(J. Be.)

12.7.2015

11:35 - Mirjana Trstenjak na Facebooku je napisala kako su njene ćerke Ana (24) i Eva (20) pronađene. Nije davala više detalja i je zahvalila svima koji su se uključili, javlja kurir.rs.

Na autobuskoj stanici u Novom Sadu pronađene su Ana (24) i Eva Trstenjak (20) iz Čakovca koje su nestale na festivalu Exit u Novom Sadu.

Njih dvije je trebalo da se vrate kući u subotu ujutro, ali nisu se javljale roditeljima i telefoni su im bili isključeni.

Zato su njihovi roditelji preko Radija 021 Novi Sad zamolili sve koji imaju bilo kakve informacije da im se jave, a sada je njihova majka na Facebooku napisala kako su djevojke pronađene. Zasad nije poznato gdje su bile.

"Javljam da su moja deca pronađena, hvala svima koji su se uključili", napisala je Mirjana Trstenjak.

 

Dvije djevojke iz Čakovca, inače studentice u Osijeku, otišle su na Exit festival, no nisu se vratile kući na vrijeme. Ne javljaju se i mobiteli su im isključeni, kazali su njihovi roditelji za Radio 021 u Novom Sadu, prenosi index.hr.

Bilo je predviđeno da se sestre vrate kući u subotu ujutru.

Roditelji Eve i Ane Trstenjak putem radija su apelirali da im se djevojke što prije jave.

"Pažnja! Traže se ove dvije djevojke, sestre, sinoć su bile na Exitu, telefoni su im isključeni. Zovu se Ana (24) i Eva (20) Trstenjak, iz Hrvatske su, iz Čakovca, studiraju u Osijeku. Sinoć su bile na festivalu i trebalo je jutros da se vrate kući, ali se nisu nikome javile. Obitelji ih traži. Ukoliko imate ikakvih saznanja, javite se na broj 000385 99 733 2026 (099 733 2026 za pozive iz Hrvatske op.a.), piše na Facebook stranici novosadskog radija", piše u statusu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.