REGION

NOVI BEČEJ: Surovo ubistvo zbog alkohola

Sestra našla tijelo unakaženog brata

(J.K.)

23.10.2015

Milan Šaran (20) i Danijel Tot (29) iz Radojeva uhapšeni su zbog sumnje da su motkama nasmrt prebili Miodraga Molca (38) iz Novog Miloševa, u opštini Novi Bečej.

Tijelo nesrećnog Molca u kućerku u kome je živio 20. oktobra našla je njegova sestra Marija, koja je došla da obiđe brata i vidjela da su vrata od kuće skinuta sa šarki.

Već sa praga vidjela je da Miodrag nepomično leži na podu, a po podu i zidovima sobička bilo je krvi. U strahu i zebnji prišla je i prodrmala Miodraga, ali je osetila da je tijelo ukočeno, bez znakova života.

-Dotrčala sam do kuće naše majke, koja je nedaleko od Miodragove, i zvala Hitnu pomoć, ali bratu spasa nije bilo - potreseno je ispričala Marija.

Telo Miodraga Molca je odmah poslato na obdukciju, koja je pokazala da je ubijen. Ubrzo posle toga su uhapšeni osumnjičeni Tot i Šaran.

-Osumnjičeni su naveli da su bili pijani kada su pretukli Miodraga Molca. Navodno nisu htjeli da ga ubiju, već samo da ga pretuku. U početku su tvrdili da se ne sjećaju svega, a posle su krivicu počeli da prebacuju jedan na drugog - kaže izvor „Blica“ upoznat sa istragom.

Ubijeni Miodrag Molac bio je nadničar i radio je kod imućnijih ljudi u Novom Miloševu. 

-Radio je kod mog komšije, dve tri godine, i znam ga iz viđenja. Volio je da popije i bio je dosadan kada je pijan. Ali nije bio sklon incidentima. Imao je težak život. A ta dvojica što su ga pretukla nasmrt i ranije su bila sklona napadima na ljude, ali i sitnom kriminalu - kaže mještanin Novog Miloševa.

Kako prenosilist Blic, osumnjičeni Tot i Šaran su uz krivičnu prijavu privedeni Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Osumnjičeni Tot i Šaran su rodom iz Radojeva, sela u opštini Nova Crnja udaljenog od Novog Miloševa tridesetak kilometara. Posljednje dvije godine nisu živjeli u Radojevu, već u Novom Bečeju i okolini.

U rodnom selu poznati su po krađama, a ta krivična djela bila su specijalnost Šaranu. Prema navodima meštana Radojeva, Tot je promjenio prezime, a zašto je to uradio, nije im poznato.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.