PROFESORICA IZ SRBIJE KOJA JE ZAPALILA BALKAN Otišla sam na bolovanje!

Nakon što su procurile njene golišave fotografije

(Al. Ti.)
03.11.2015 13:56

Suzana Alar (47), profesorica muzičke umjetnosti iz Vranja, čije su golišave fotografije osvanule na društvenoj mreži Facebook otvorila je bolovanje.

Zbog afere o kojoj bruje svi njeni učenici iz Vranja, ali i cijela Srbija, Alar kaže da nije u stanju da radi i da je otvorila bolovanje kako bi se odmorila i isključila iz svih dešavanja, piše Telegraf.

- Zbog svega što mi se dogodilo nisam sposobna za rad, a kao prosvjetni radnik i te kako bi trebalo da budem koncentrisana, a to sada nisam u stanju. Zato sam otvorila bolovanje – kaže Alar.

suzana-alar

Alar tvrdi da ovo nije njena originalna slika

Ona napominie da telefoni ne prestaju da joj zvone i da su mišljenja o svemu što se dešava podijeljena. Odbacuje komentare koji se pojavljuju da je ona slala učenicima fotografije pa čak i da im je puštala porno filmove.

Alar, koja predaje u četiri srednje škole u Vranju, rekla je jučer za naš portal, da podsjetimo, da su fotografije koje su se pojavile foto-montaža, kao i da su za nju iskorištene fotografije koje su pronađene u njenom telefonu koji je izgubila prije oko godinu dana.

U međuvremenu, Alar je promijenila i naslovnu fotografiju na svom Facebook profilu i sa njom, i onima koji je podržavaju i koji je ne podržavaju poručila da joj samo Bog može suditi.

NA VRH