REGION

PROFESORICA IZ SRBIJE KOJA JE ZAPALILA BALKAN Otišla sam na bolovanje!

Nakon što su procurile njene golišave fotografije

(Al. Ti.)

3.11.2015

Suzana Alar (47), profesorica muzičke umjetnosti iz Vranja, čije su golišave fotografije osvanule na društvenoj mreži Facebook otvorila je bolovanje.

Zbog afere o kojoj bruje svi njeni učenici iz Vranja, ali i cijela Srbija, Alar kaže da nije u stanju da radi i da je otvorila bolovanje kako bi se odmorila i isključila iz svih dešavanja, piše Telegraf.

- Zbog svega što mi se dogodilo nisam sposobna za rad, a kao prosvjetni radnik i te kako bi trebalo da budem koncentrisana, a to sada nisam u stanju. Zato sam otvorila bolovanje – kaže Alar.

suzana-alar

Alar tvrdi da ovo nije njena originalna slika

Ona napominie da telefoni ne prestaju da joj zvone i da su mišljenja o svemu što se dešava podijeljena. Odbacuje komentare koji se pojavljuju da je ona slala učenicima fotografije pa čak i da im je puštala porno filmove.

Alar, koja predaje u četiri srednje škole u Vranju, rekla je jučer za naš portal, da podsjetimo, da su fotografije koje su se pojavile foto-montaža, kao i da su za nju iskorištene fotografije koje su pronađene u njenom telefonu koji je izgubila prije oko godinu dana.

U međuvremenu, Alar je promijenila i naslovnu fotografiju na svom Facebook profilu i sa njom, i onima koji je podržavaju i koji je ne podržavaju poručila da joj samo Bog može suditi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.