REGION

PENZIONERI VUČIĆU: Baš ste nas umorili

Udruženje sindikata penzionera saopštilo da se premijer ponaša bahato

Autor:(Mi. K.)

21.11.2015

Udruženje sindikata penzionera saopštilo je da se premijer Aleksandar Vučić ponaša "bahato" i da samovoljno donosi odluke, uz ignorisanje Vlade.

- Rečenicom "Ja neću da povećam penzije i plate", prešli ste granicu... Podizanje prsta s rečenicom da vi ne dozvoljavate, da od Vaše odluke zavisi naš život znači da samo vi odlučujete o našoj sadašnjosti, budućnosti, ali i prošlosti. Gdje je Vlada? Gdje je Skupština? Gdje je ta demokratija u koju se zaklinjete" - navodi se u saopštenju Udruženja.

Penzioneri su optužili Vučića da ga nije briga za narod "koji je sve ovo što postoji izgradio" kada se Vučić "nije ni rodio". 

Udruženje je dodalo da su na izborima glasali za Vučića i tako mu "mirno" dozvolilo da ih "siromaši" i da im oduzme dio zarađenih penzija i stečenih prava. 

- Mi smo Vam mirno dozvolili da nam na sve to povećate poreze, komunalije, struju, deci školarine, cijene na malo i veliko. Mi smo Vam mirno dozvolili da po cijeli dan gledamo i slušamo kako se oko vas i vaše stranke ispredaju afere, falsifikati, prevare, zavjere i Bog sam zna šta još. E, da znate - baš ste nas umorili", navodi se u saopštenju, premnose srbijanski mediji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.