REGION

DENIS KADIĆ OBJASNIO KAKO JE KAPA STIGLA DO HASANBEGOVIĆA: Ovo je pretjerivanje, a sliku trebate samo malo bolje pogledati

Treći čovjek sa sporne fotografije

(Am.K.)

11.2.2016

Uz današnjeg ministra kulture Zlatka Hasanbegovića i Velimira Bujanca, na spornoj fotografiji u sredini se nalazi još jedna, domaćoj javnosti poznata osoba. Riječ je o poduzetniku i estradnom menadžeru Denisu Kadiću koji je za Jutarnji.hr potvrdio da se fotografirao s Bujancem i Hasanbegovićem.

No i on tvrdi kako Hasanbegović tom prilikom nije nosio ustašku kapu te smatra da na fotografiji nema ničeg problematičnog.

- Nas trojica smo dobri prijatelji, studirali smo zajedno i tog dana bili smo u Splitu. U isto vrijeme u gradu je bila i 4. gardijska brigada pod upravljanjem generala Damira Krstičevića. Mislim da je to bila 1993. godina. Neko od dečkih iz ‘Četvrte’ posudio je Hasanbegoviću tu kapu i tako je to nastalo. Uostalom, uopće se ne radi o ustaškoj kapi, nego o kapi postrojbe HOS-a, treba samo malo bolje pogledati - rekao je Kadić.

S Hasanbegovićem se nije čuo od izbijanja skandala, no misli da je riječ o pretjerivanju. Rekao je da se slabo sjeća dana kad je sporna fotografija nastala jer je od trenutka njenog nastanka prošlo više od 20 godina.

Kadić je inače bivši menadžer muzičke legende Mate Miše Kovača. On je Kovaču spasio život jer je pozvao ljekare kad si je pjevač pucao u glavu, pa je zahvaljujući brzoj intervenciji medicinske ekipe preživio. Organizirao je i koncerte prvog hrvatskog boy banda Saša, Tin i Kedžo. Ta je suradnja naprasno prekinuta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.