REGION

NIKŠIĆ Ukrali kazan za pečenje rakije i bakarni lim s hotela

Nikšićka policija uhapsila je 10 lica osumnjičenih za više krađa

Srna

30.3.2016


Nikšićka policija uhapsila je 10 lica osumnjičenih za više krađa, između ostalog da su dvojica od njih u mjestu Krstac kod Nikšića ukrali kazan za pečenje rakije. 

Uhapšeni su Dragan Gajić (29) iz Herceg Novog i Nikšićani Slavko Perunović /(30), Milan Krivokapić (54), Abedin Itaj (25) i Gzim Ramaj (39), kao i još pet maloljetnika iz tog grada. 

Ova grupa osumnjičena je za izvršenje sedam krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta.

Perunović i Gajić osumnjičeni su da su provalili u porodiču kuću lica čiji su inicijali D.G. iz Nikšića koja se nalazi u mjestu Krstac i iz nje ukrali kazan za pečenje rakije, koji je policija pronašla i vratila vlasniku. 

Gajić je priznao izvršenje krivičnog djela, a Perunović se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u zatvoru u Spužu i protiv njega će naknadno biti preduzete neophodne mjere i radnje. 

Milan Krivokapić osumnjičen je da je na Internom odjeljenju Opšte bolnice u Nikšiću iz tašne doktorke I.R, koja se nalazila u ormaru kabineta, ukrao dva novčanika sa ličnim dokumentima, ženskim parfemom i novcem. 

Maloljetnici V.S. i B.L. osumnjičeni su da su obili "pežo 308", vlasništvo J. V, koji je bio parkiran ispred njegove kuće u Rudom Polju i tom prilikom ukrali računar vozila, koji je pronađen i vraćen vlasniku. 

Itaju, Ramaju i maloljetnom B.K. policija stavlja na teret da su u dva navrata sa krova kuhinje hotela "Onogošt" u Nikšiću ukrali veću količinu bakarnog lima i isti prodali. Policija je na otpadu pronašla veću količinu bakra i vratila ga odgovornom licu hotela "Onogošt". 

Maloljetnici F.T. i D.P. priznali su da su ukrali dva sportska bicikla iz dvorišta porodične kuće N. K. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.