REGION

ZORAN MARJANOVIĆ O RADI IZ BEČA: Dopisujem se ja s mnogim djevojkama!

Upoznali se na Facebook-u

Autor:(Am. K.)

3.6.2016

Zoran Marjanović, suprug svirepo ubijene pjevačice Jelene Marjanović (33), potvrdio je da se dopisuje sa mnogim djevojkama, između ostalih i sa Radmilom Matić (33) iz Beča, prenosi Alo. Ona ga je jučer optužila da je opsjednut sektama, dok je on rekao da ga je ona iskoristila!

Pričali o vjeri

- Dopisujem se sa svima jer je postojala šansa da se iza nekog od tih profila krije i Jelenin ubica. S osobom koja se predstavila kao Rada ušao sam u konverzaciju i uglavnom smo pričali o vjeri. Znate, o religiji, jer ponavljam, mi smo pravoslavci koji slave slavu. I sa ostalima sam komunicirao i pričao o religiji - tvrdi Marjanović.

Rada je jučer izjavila da je Zorana upoznala putem društvene mreže Facebook i da je počela da se dopisuje sa njim jer joj se sviđao.

Ona je rekla da su nakon toga razmijenili brojeve telefona i nastavili dopisivanje.

- Nisam policijski doušnik. Ja sam se sama zainteresovala za Zorana i inicirala upoznavanje. Nakon svega, stekla sam utisak da su svi Marjanovići sektaši, a da je Zoran opsjednut sektom, što mi je i pokazao dok smo se dopisivali. Čim je naša prepiska izašla u javnost, prestali smo da se dopisujemo - kaže Rada, koja je jučer gostovala na jednoj televiziji.

Prema njenim riječima, pozvala je beogradsku policiju i saslušavana je šest sati.

radmila-matic-23

Radmila Matić: Dopisivala se za Zoranom Marjanovićem

Kako navodi, ona je tada ispričala kako je upoznala Zorana. Međutim, Marjanović tvrdi da je neko dio njihove prepiske iskopirao, a dio montirao kako bi on bio predstavljen kao sektaš.

- Da pojasnim, kada sam se sa Radom dopisivao i pričao joj o „hristovim vitezovima“, mislio sam na simbolično značenje vjere.

"Hristovi vitezovi“ znače snagu u vjeru i iskušenje i samo se na to odnose, ali je to neko izvukao iz konteksta i još mnogo toga namontirao.

Razlog ne znam i nije mi jasno kuda sve to vodi - priča Zoran i navodi da se ne obazire na njeno gostovanje i pojavljivanje na televiziji.

- To je njeno pravo. Neka gostuje gdje hoće i neka priča šta god želi. Ja znam šta je istina - kategoričan je bio Zoran, koji je potom dodao:

 "Rada, ako se tako uopšte zove, osoba je koja je iskoristila moju tragediju kako bi imala medijsku pažnju.

“Prema njegovim riječima, od tragedije, odnosno ubistva njegove voljene Jelene, njihovu kuću opsjedaju osobe koje na sve načine pokušavaju da im pomognu. On je negirao da su ga inspektori ispitivali o njegovoj prepisci sa Radom.

- Iako se u nekim medijima pojavila moja izjava u kojoj sam rekao da znam da mi je Rada podmetnuta, istina je da to nisam rekao - tvrdi Zoran.

Jelena Krsmanović Marjanović ubijena je u subotu, 2. aprila. Tijelo je pronađeno dan kasnije, na nasipu u Crvenki. Policija još nije otkrila ko ju je ubio.

Kako saznajemo, Zoran Marjanović nije se samo dopisivao sa Radom Matić, nego i sa drugim ženama.

- Zoran to radi tajno noću u svojoj sobi. On svojim obožavateljkama pozira čak i nag i šalje im slike. Onda danju spava. Pošto noću ne spava, nego danju, jučer je prespavao jutro i nije otišao na Jelenin grob povodom dva mjeseca od njenog ubistva! - kaže izvor lista.

Zoranov otac Vladimir Marjanović izjavio je da je njegov sin „znao da je ta Rada podmetnuta“.

Strategija istrage

 - Zoran je znao da je ona podmetnuta, ali je sa njom prihvatio konverzaciju jer misli da će se možda i ubica javiti. Vi morate da gledate na ovu tragediju našim očima. Stalno se piše o nama, a o ubici naše Jelene ni riječ. Šta je sa tim? Eto, kada smo postavljali ploču, videli smo nekog sumnjivog lika.

Molim vas, ne vršite pritisak na nas, već sačekajte sedmicu, dvije, pa ću tada iznijeti sve svoje sumnje u vezi sa svim ovim.

U početku smo ćutali na insinuacije da smo umiješani u Jelenino ubistvo, jer smo mislili da je to strategija istrage, ali dosta je bilo. Što ne pišete dokle je stigla istraga, a ne samo o nama - rekao je Vladimir.

"Neka Zoran radi šta hoće"

S Jeleninom majkom Zoricom Krsmanović novinari su jučer kontaktirali pošto se vratila sa groblja.

- Djeco moja, ja živim samo za to da se što prije uhvati ubica moje Jelene. O medijskim natpisima da se Zoran sa nekima dopisuje ne želim ništa da komentarišem. Mogu samo da kažem, ukoliko je istina to što se piše, u pitanju je njegov život i njegova stvar je šta će raditi, a sada me izvinite, idem da se posvetim mojoj unuci Jani - rekla je Zorica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.