REGION

Plenković o Milanovićevim izjavama: Kafanska rasprava koja šteti našem odnosu sa susjedima

Predsjednik HDZ-a Hrvatske

Redakcija

25.8.2016

Andrej Plenković, predsjdenik HDZ-a Hrvatske danas u Makarskoj nije propustio priliku da prokomentira razgovor Zorana Milanovića, predsjednika SDP-a i predstavnika branitelja, čiji je snimak objavio Jutarnji list. 

Milanović je u tim razgovorima objašnjava, između ostalog, da je sprska vlast šaka jada, a da je BiH država koja ne postoji.

- Mi smo u izbornoj kampanji u kojoj se događaju određene neobične pojave, ponovno vezano za kandidata oporbe. Cure raznorazne snimke na kojima možemo vidjeti poprilično iznenađujuće i razotkrivajuće elemente. Želim reći da hrvatski ljudi na ovim izborima imaju birati između odgovornog, ozbiljnog, staloženog i vjerodostojnog lidera i poruka koju čujemo od kandidata opozicije koji više liče na kafanski diletantizam koje se usred izborne kampanje usmjeravaju na besprizorno dodvoravanje hrvatskim braniteljima. Onima istim braniteljima koje kandidat opozicije Milanović nije htio mjesecima primati, izjavama koje više liče na raspravu u nekoj krčmi i koje nam štete u odnosima sa susjednim državama, sa referencama na BiH, pa i na Srbiju koje su krajnje neprimjerene i nedostojne onoga koji je obnašao dužnosnika predsjednika hrvatske Vlade - rekao je Plenković, prenosi hrvatski mediji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.