REGION

BRUTALNO: DJ nadrljao jer nije pustio pjesmu "Vidovdan"

Premlatila ga dvojica nasilnika

Redakcija

1.9.2016

Ivan Simić (25) iz Valjeva pretučen je na bazenima "Čutović“ u Banji Vrujci, gdje radi kao DJ. 

Njega su pretukla dvojica mladića iz Valjeva, jer je odbio da im pusti pesmu „Vidovdan“. Simić je zadobio prelom vilične kosti i nosa i zadržan je na liječenju u valjevskoj bolnici.

Tuča se dogodila naočigled brojnih posetilaca na vrujačkom bazenu, a među njima je bilo i djece.

- Radio sam žurku na bazenima u Vrujcima. Pred kraj žurke prišli su mi Nemanja U. i Ivan I. i tražili da im pustim pjesmu „Vidovdan“. Rekao sam im da ću pustiti ako gazda dozvoli. Nastavio sam da radim i oni su mi poslije nekog vremena prišli i uputili mi više pogrdnih riječi. Nakon toga Nemanja me je dva puta udario pesnicom u glavu, dok me Ivan nekoliko puta udario stalkom po leđima. Sve se to odigralo naočigled brojnih kupača, a nakon toga njih dvojica su pobjegli s lica mjesta - kaže Simić.

Ubrzo nakon ovog incidenta policija je uhapsila Nemanju U. (21) i Ivana I. (31). Tokom tuče Nemanja je zadobio teške tjelesne povrede, dok je drugi napadač lakše povrijeđen. Njih dvojica su uhapšeni zato što su Simiću nanijeli teške tjelesne povrede, kao i zbog nasilničkog ponašanja, U trenutku incidenta bili su u alkoholiziranom stanju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.