REGION

Jasmina tek što je izašla iz zatvora ponovo ubila momka "u samoodbrani"!

Osuđena danas u Višem sudu u Beogradu na 13 godina zatvora

Autor:(Am.K.)

4.10.2016

Jasmina Cvetković (39), zvana Cica Ubica, osuđena je danas u Višem sudu u Beogradu na 13 godina zatvora zbog toga što je 17. oktobra 2014. godine ubila momka Milana Tomovića (38) u naselju Miljakovac!

Za ovo ubistvo zaprijećena je kazna od pet do 15 godina, ali je otežavajuća oklonost kod Cvetkovićeve bila ta što je ranije već odgovarala za isto djelo.

Ona se tokom postupka branila da je Tomoviću zarila nož u srce u samoodbrani, poslije svađe.

- Nije mi bila namjera da ga ubijem. Našli smo se tog dana i krenuli u goste kod prijatelja. Milan mi je uporno tražio novac kako bi kupio heroin. Nisam htjela da popustim, jer sam skupljala pare za vještačku oplodnju. Htjeli smo da imamo dijete i sutradan je trebalo da odem na prvi pregled - ispričala je Jasmina.

Prema njenim riječima, čim su ušli u stan kod prijatelja, Tomović je počeo da je udara:

- Gađao me je stolicom. Držao je nož i prijetio mi. Odgurnula sam ga i nož mu je ispao. Uzela sam ga i krenula njime da mašem. Branila sam se i vrištala. Ne znam ni sama kako sam ga ubola. Vidjela sam krv i istrčala iz stana.

Kako se sumnja, oboje su to veče bili pod dejstvom narkotika.

Jasmina je već izdržala šest godina zatvora zbog ubistva bivšeg momka Aleksandra Paunovića (22), zvanog Mali Paun, marta 2000. godine. I tada je tvrdila da je u pitanju bila samoodbrana. Paunović se svojevremeno "proslavio" jer je sa 15 godina ubio Dejana Marjanovića, šefa "zvezdarskog klana". To ubistvo ovjekovečeno je u filmu "Vidimo se u čitulji".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.