REGION

Šokantna odbrana pedofila: Volim je i oženit ću je bez obzira na sve

Fotografija iz Srbije koja je šokirala region

Redakcija

11.10.2016

"Nisam pedofil, samo sam zaljubljen. Bili smo u ljubavnoj vezi. I svakako neću odustati od nje, ma šta svi vi pričali. Oženiću je.”

Tako je Nenad Stevanović zvani Roki (37) odgovarao na pitanja tužioca koji ga je saslušao povodom optužbi za nedozvoljene polne radnje nad N. S. (13), učenicom sedmog razreda osnovne škole u Vranju, piše Blic.

- Još ljetos sam spremio kumove i starog svata. Nisam ja nikakav pedofil. Sa njom sam mjesecima u ljubavnoj vezi. Neću od nje da odustanem. Sačekaću da završi osnovnu školu. Mi se zaista volimo - rekao je osumnjičeni na saslušanju oči u oči sa zamjenikom osnovnog javnog tužioca.

Okorjeli neženja je naočigled više od 500 učenika i prolaznika u prometnoj Partizanskoj ulici ispred škole 3. oktobra ljubio, grlio i pipao djevojčicu, sa kojom je nekoliko mjeseci bio u zabranjenoj ljubavnoj vezi. Zbog skandala i užasa, pedofilija na javnom mjestu i dalje je nemila dežurna tema koja je potresla i uznemirila Vranjance, posebice roditelje i prosvjetne radnike, a burno reaguju i tinejdžeri.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.