REGION

Đukanović: Ne očekujem nikakve incidente

Nakon hapšenja Dikića

Fena

16.10.2016

Premijer Crne Gore Milo Đukanović izjavio je kako o hapšenju Bratislava Dikića ima ista saznanja koja su se već pojavila u medijima te kako očekuje da će parlamentarni izbori danas proteći u mirnoj i regularnoj atmosferi.

 "Ne očekujem večeras nikakve incidente", rekao je Đukanović.

Na pitanje novinara kako komentira "hapšenje grupe koja je planirala danas izvršiti terorističke akcije u Crnoj Gori, a na čijem je čelu bivši voditelj srpske Žandarmerije Bratislav Dikić", on je rekao da raspolaže istim saznanjima koja su se već pojavila u medijima i da je u završnoj fazi priprema priopćenja kojom će se oglasiti državni organi.

Đukanović je nakon što je glasovao rekao da očekuje pobjedu DPS-a te da će nakon prebrojavanja glasova biti razgovora i o budućoj suradnji s drugim strankama.

Crnogorski mediji, pozivajući se na neslužbena saznanja, objavili su da je Dikić i još najmanje 15 osoba uhapšeno noćas u Crnoj Gori, pod sumnjom da su planirali da danas, tokom parlamentarnih izbora u toj zemlji, izvedu terorističke akcije, izazovu oružane sukobe, pa čak i likvidacije, javlja Tanjug.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.