REGION

Strašna ispovijest: Vidovnjak me "liječio" seksom, dok je moj muž bio ispred vrata

Prevara u Srbiji

Redakcija

16.10.2016

Mlada Srpkinja se zbog porodičnih i zdravstvenih problema obratila vidovnjaku Zoranu T, zvanom Triša vidovnjak, i time svoj život, kako kaže, pretvorila u pravi pakao...

Neki od vidovnjaka u Srbiji imaju nesvakidašnje i iznimno nepristojne “metode”, a jedan je muškarac, koji se predstavlja kao Triša vidovnjak, jednoj Srpkinji pokušao skinuti magiju - seksom, javlja Alo.

Žena je ovom vidovnjaku “platila” i svojim tijelom, a sada upozorava druge da ne nasjednu na isti trik, jer joj je na ovaj način uništen život. Mlada žena se, naime, zbog obiteljskih i zdravstvenih problema obratila vidovnjaku Zoranu T, zvanom Triša vidovnjak, i time svoj život pretvorila u pakao.

U svojoj ispovijesti ona tvrdi da je samozvani vidovnjak seksualno zlostavljao, da joj je uništio brak i obitelj i da danas jedva hoda. Ona moli da se tog vidovnjaka spriječi u onome što radi.

Ova žena svoju je ispovijest iznijela na internet stranici za prevarene žrtve vidovnjaka. Ona kaže da joj je život uništio mag iz okoline Beograda, čije je ime i navela.

- Zoran T, najveći je prevarant u Srbiji, zvani Triša vidovnjak. Radi preko fotografije, putem hipnoze, prisiljavao me je u besvjesnom stanju da se skinem, prisilio me na oralni i analni seks. Dodirivao mi je grudi, dok su moj muž i sin sjedili ispred kuće, jer nas je pojedinačno uvodio u sobu… – napisala je ova lakovjerna žena.

Kaže da dugo vremena to nije mogla nikome ispričati, nikome se nije mogla povjeriti jer se sramila svega što se dogodilo.

- Ostali smo bez novca, ne mogu hodati niti šetati ulicom, uništio mi je brak i sve nas napravio budalama. Našoj kući je nanio mnogo zla, i od tada nam ništa ne ide kako treba. I danas vrši pritisak na moj um i moje tijelo. Radim nekontrolirane pokrete. Obitelj nam je uništio i ne znamo što se događa – svjedoči ova žena koja je uvjerena da vidovnjak i dalje utječe na nju i da je glavni krivac za njeno stanje.

Upozorava sve druge da je riječ o vidovnjaku koji se reklamira kao čovjek koji može predviđati i skida magiju čak i putem fotografija.

- Vjerujem da će Bogu platiti jednog dana za sva svoja zla, a nadam se da će i policiji - kaže očajna žena.

Vidovnjak koji je ovoj ženi magiju skidao seksom, nije jedini koji je na ovaj način zlostavljao naivne ljude.

Prije šest godina u okolini Valjeva lažni vidovnjak je završio na sudu jer je tvrdio da otklanja čini kupanjem klijentkinja u “čarobnoj vodi”.

Klijentkinje je gole kupao u lavoru, a jednoj je rekao da je njena magija toliko teška da je mora preuzeti na sebe i to seksom. Žena je pristala, da bi potom za tri tretmana, uključujući i seks, platila vidovnjaku 500 eura i još mu dala i zlatni lančić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.