REGION

Skandal u 'Nedjeljom u 2': Ivan Pernar napustio studio nakon samo 15 minuta! (VIDEO)

Saborski zastupnik Živog zida

Redakcija

13.11.2016

- HRT je partijska televizija u službi HDZ-a. To nije javna televizija,  prikriva kriminal. Informativni program je horor film - rekao je saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar, gostujući nakon pet godina drugi put u emisji Nedjeljom u dva, javlja Večernji. 

Njegovo gostovanje trajalo je svega 15 minuta, a nakon toga Pernar je napustio studio i izašao van zbog sukoba s voditeljem Aleksandrom Stankovićem.

Svoju prijetnju za odlaskom iz emisije Pernar je, u svom stilu, i ostvario nakon što mu je Stanković rekao da će mu on postaviti pitanje kad on želi u svojoj emisiji, a nakon što je Pernar zamolio Stankovića, a zatim i upozorio da će izaći iz studija ukoliko mu "ne dozvoli da do kraja kaže što misli o Izraelu i tome da je ta zemlja bazirana na etničkom čišćenju. "

- HTV -ov Dnevnik je najmanje gledani središnji dnevnik. Zadaća je da se građane drži u iluziji. Većina gledatelja ne zna da je 1948. godine napravljen pokolj Palestinaca. Izrael je država stvorena na etničkom čišćenju - rekao je prije nego ga je voditelj Stanković prekinuo kako bi ga "vratio" na temu HRT-a o kojoj su pričali ranije. 

Pernar se podigao i izašao iz studija, ostavljajući HTV-ovce da se snađu i repriziraju neku emisiju kako bi popunili vrijeme koje je trebalo biti rezervirano za emisiju Nedjeljom u dva. 

Ubrzo nakon što je napustio studio Pernar je na Facebooku objavio zašto je prekinuo intervju:

screenshot-2

Prije izlaska u studija, u jednoj od najkraćih emisija Nedjeljom u dva, Pernar je uspio "izbaciti" popriličan broj uvreda za HRT, za koju je rekao da je "televizija u službi HDZ-a, a ne građana."

- Informativni program je horor film - poručio je i dodao da ima TV, ali da ne plaća RTV pristrojbu niti će ikada. 


- Skloniji sam SDP-u jer se ne koriste udbaškim metodama. SDP nam je predložio koaliciju na bazi slobodne volje, ali HDZ koristi ucjene, pritiske i radi se o jezivoj stranci i vidite da oni kontroliraju sve vrste vlasti. Nažalost, sve je u rukama jedne stranke. Čim smo odbili HDZ-ovu ponudu krenilo je medijsko bombardiranje po nama, mene se prikazivalo kao najgoreg kriminalca i nas se prikazivalo kao prevarante. Mediji se koriste u svrhu vršenja političkog pritiska - dodao je. 

Naglasio je da je "činjenica da su Branka Pološević i Nevenka Jurak priznale krivnju i pokajale se jer su izvlačile novac iz državnih poduzeća. Imate svjedoke, postoje isplatne liste s potpisima ljudi iz HDZ-a. To ima veze s HTV-om jer sustavno prikriva taj kriminal", nastavio je Pernar s kritikama na račun HRT-a.  

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.