REGION

Umjesto silikona joj u grudi ubrizgao svinjsku mast

Slučaj koji se dogodio u Srbiji

Autor:(Am.K.)

15.11.2016

S.V. (22) iz Srbije ispričala je kako je zbog povećanja grudi umalo umrla. Rekla je da joj je ljekar umjesto sterilnih implantanata u grudi ubrizgao svinjsku mast.

- Željela sam staviti silikone, ali mi je jedna djevojka koja je povećala grudi rekla da je bolje masno tkivo i preporučila mi je jednog ljekara. Bilo mi je čudno što me primio u svom stanu u Beogradu, ali mi je pokazao neke stranice na internetu i uvjerio me da je vrhunski hirurg i da trebam ubrizgati masno tkivo. Kada sam pitala kakva je to mast, rekao mi je da se ne brinem. Operirao me u svom stanu. Mjesec dana je sve bilo u redu, a onda su me počele boljeti grudi.

Dobila sam otekline. Odmah sam otišla kod ljekara koji me je operirao. Rekao je da imam upalu i injekcijom mi je vadio gnoj. Četiri puta sam išla na vađenje gnoja. Svaki put je bilo sve gore. Shvatila sam da je stvar vrlo ozbiljna i otišla sam dugom ljekaru- rekla je novinarima S.V.

Borko Đorđević, estetski hirurg rekao je novinarima da je djevojka kod njega došla u vrlo lošem stanju. Imala je temperaturu, čvorove po žlijezdama i znakove sepse.

- Nakon smirivanja sepse u grudima je pronađeno strano tkivo koje je na prvi pogled izgledalo kao svinjska mast. Patološki pregled je pokazao da tvar ima pH mekotkivnih tumora, što je isto kao da je imala rak - rekao je Đorđević.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.