Porodice osumnjičenih negiraju silovanje 11-godišnje djevojčice kod Lebana

Uhapšena trojica starijih muškaraca

(Redakcija)
20.11.2016 08:45

Vijest o hapšenju trojice starijih muškaraca zbog obljube djevojčice (11) šokirala je mještane sela Ždeglovo kod Lebana. Niko ne može da povjeruje da su trojica muškaraca, koji imaju djecu, unučiće, mogli da se seksualno iživljavaju nad djevojčicom koja je tek krenula u peti razred.

Slučaj je otkrio Centar za socijalni rad, koji je alarmirao policiju, a zatim su uhapšeni Rade Đ. (66), Kosta A. (70), mještani Ždeglova, i Zoran S. (47) iz sela Radevce.

Njihove komšije ni sami ne znaju šta da misle i kažu, a neki tvrde da se u porodici djevojčice svašta dešavalo, da je čak jedan od braće podvodio djevojčicu.

- Moj suprug sigurno nije ništa uradio toj djevojčici. U braku smo 42 godine. Nikada nikome ništa nažao nije uradio. Sada svi u komšiluku šute, kao da je neko umro. Imamo dvije ćerke i sina. Svi udati i oženjeni. Šokirani su, plaču - kaže za "Blic" Ruža Đ., supruga osumnjičenog Radeta Đ.

Ruža kaže i da su njenog supruga uhapsili u srijedu. Tvrdi i da njen suprug nikada nije išao u porodicu djevojčice, za koju samo zna da žive od socijalne pomoći.

I Fredi A. siguran je u nevinost oca Koste.

- Jeste uhapšen, ali nije kriv... Ne mogu ništa više da kažem jer sam na poslu - bilo je sve što je rekao Fredi.

Više o ovom slučaju znat će se kada tužilaštvo naredi dodatnu istragu i vještačenja, kako bi se utvrdilo na koji način je djevojčica seksualno zlostavljana i ko je za to kriv.

 

NA VRH