REGION

Muž ubijene pjevačice policiji: Imate 30 dana da nađete ubicu moje Jelene!

Zoran Marjanović otvoreno

(Al. Ti.)

25.11.2016

- Dosta mi je ovog mrcvarenja! Ako za mjesec dana ne nađete ubicu moje žene, moraću nešto da preduzmem kako bi se prekinula ova agonija.

Ovo je nedavno rekao u policiji Zoran Marjanović, muž ubijene pjevačice Jelene Marjanović (33) iz Borče, iznerviran što ni poslije skoro osam mjeseci ne zna ko je izvršio ovaj nezapamćen zločin koji je potresao Srbiju, piše Kurir.

Marjanović je nakon ubistva njegove supruge u nekoliko navrata saslušavan u beogradskoj policiji. I prije nekoliko dana je pozvan na razgovor, na koji se uredno odazvao. Međutim, njemu je prekipjelo što se presipa iz šupljeg u prazno, a slučaj svirepog ubistva njegove žene nikako da se riješi.

- Zoran je počeo da puca po šavovima. Ne može da izdrži sve veći medijski pritisak koji se stvara na njega i porodicu. Kad god dođe u policiju, stalno mu postavljaju jedna te ista pitanja. On želi da pomogne inspektorima da riješe ovaj slučaj, ali mu se čini da stalno tapkaju u mjestu. Zato je u nekoliko navrata predlagao da angažuje privatne detektive da rasvijetle ubistvo njegove žene - kaže izvor iz policije.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.