REGION

Objavljena fotografija Kolinde Grabar-Kitarović i zastave s ustaškim grbom

Predsjednica Hrvatske ponovo šokira

Redakcija

26.11.2016

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović koja drži zastavu sa ustaškim grbom, prenosi portal "Index".

Naime, na fotografiji koju je na Facebooku objavio univerzitetski profesor u Torontu Tihomir Janjiček, vidi se kako Grabar-Kitarović skupa s njim drži hrvatski barjak s prvim bijelim poljem.

Janjiček se o svemu očitovao objavom na Facebooku, a napisao je da je sliku sa zastavom postavio uz njenu dozvolu.

- Vezano za moju fotografiju sa Predsjednicom Republike Hrvatske, koristim prigodu zahvaliti se SVIMA na komentarima, bilo pozitivnim ili negativnim. Želim SVIMA reći, Hrvatski Stijeg sam postavio na OSOBNO DOPUŠTENJE Predsjednice, nakon mog pitanja za dopuštenje! Predsjednica je VIDJELA Stijeg i kako se i na fotografiji dade zamjetiti VLASTORUČNO pridržava Stijeg!

ČESTITAM Predsjednici na njezinom ISKRENOM HRVATSTVU! Ovaj primjerak Stijega je moj osobni primjerak i kupljen je u ZAGREBU, robna kuća „Nama“ i to u vrijeme dok je to bio SLUŽBENI Državni Stijeg RH! Ovakav Stijeg vije se ispred SVAKE Hrvatske Katoličke Crkve u Kanadi i SAD i nalazi se isto tako unutar Crkvi KRAJ Oltara svake Hrvatske Katoličke Crkve! Ovaj Stijeg okuplja SVE Hrvate, kako one u Hrvatskoj, tako i u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj gori i diljem svijeta gdje god se nalazili Hrvati!

NEĆU maknuti fotografiju sa moje Facebook stranice, unatoč zahtjevima određenih osoba i rađe ću umrijeti nego maknuti tu ČASNU fotografiju! Oni koje se ograđuju od toga Hrvatskog Stijega POZIVAM neka SLBODNO to napišu na mojoj Facebook stranici kao komentar i biti ću im zahvalan! - napisao je Janjiček.

screenshkanadaninkolyfb

Slikala se i s Bujancem

Podsjetimo, Grabar-Kitarović je i ranije podizala dosta medijske prašine zbog fotografija. Kolinda se tako na svojoj inauguraciji slikala u društvu radikalnog desničara Velimira Bujanca.

Bujanec je, podsjećamo, 2013. godine uhapšen zato što je kokainom plaćao prostitutke, odnosno zbog krivičnog djela stavljanja narkotika u promet. Najprije je Bujanec tvrdio da mu podmeću politički protivnici, ali u konačnici je ipak sve priznao te se nagodio s tužilaštvom. 

dijag-templatekolindabujanec1

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.