REGION

Kada su šibenski policajci vidjeli koliko je promila vozač napuhao, odveli ga na psihijatriju!

Nevjerovatna količina alkohola

Redakcija

12.12.2016

Čak 3,61 promil alkohola ‘napuhao’ je 38-godišnji vozač automobila kojeg je policija privela prošle sedmice u utorak navečer u Ulici put Gimnazije u centru Šibenika gdje se pijan zabio u dva parkirana automobila, saopštili su u ponedjeljak iz Policijske uprave šibensko-kninske.

To je ujedno najveća ikad izmjerena koncentracija alkohola u organizmu kod nekog vozača na šibenskim cestama, rekli su za Hinu u šibenskoj policiji.

Pijani vozač zabio se u utorak oko 20,40 sati automobilom Škoda u drugo vozilo koje je propisno bilo parkirano uz rub ceste, nakon čega se odbio i udario u još jedan automobil.

Policajci koji su došli na intervenciju, ostali su nakon alkotesta u čudu kad su vidjeli koliko je ‘napuhao’ 38-godišnjak.

Nakon toga su ga odveli u šibensku Opću bolnicu gdje je potpuno rastrojeni, pijani vozač neko vrijeme bio zadržan na Odjelu psihijatrije.

Protiv 38-godišnjaka je podnijet tužbeni prijedlog šibenskom prekršajnom sudu. a  bit će kažnjen novčanom kaznom od pet do 15 tisuća kuna. Također, oduzet će mu vozačku dozvolu od tri do 12 mjeseci.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.