REGION

Rat Karleuše i Šešelja: Kako ovom izopačenom nesrećniku još uvijek neko nije je*** mater

JK bez dlake na jeziku

Redakcija

13.12.2016

Rat između Vojislava Šešelja i Jelene Karleuše se nastavlja.

Posle primirja koje je trajalo godinu dana, lider radikala odlučio je da podgrijeje njihov sukob, pa je gostujući u emisiji na portalu Espreso za JK rekao najgore, piše Kurir.

- Šta mislite o Ceci Ražnatović, Jeleni Karleušu i Seki Aleksić? - glasilo je pitanja jednog gledaoca.

- O Seki imam izrazito pozitivno mišljenje, o Ceci mislim da lijepo pjeva, a o Karleuši nemam šta pozitivno da kažem. Ona po mom mišljenju loše pjeva, loše izgleda, loš je čovjek - ko iz topa je odgovorio Šešelj.

Poznata po britkom jeziku, ali i po tome što nikome ne ostaje dužna, Jelena je lideru radikala uzvratila u svom stilu.

- Ah, zar je ta pi*ketina što napada žene još uvek živa?! Zapitala bih se kakav sam ja čovek da taj zlikovac misli nešto dobro o meni. Tužno je da taj ološ još uvek dobija medijski prostor u srpskim medijima, ako uzmemo u obzir koliko je zla našoj zemlji i našem narodu njegovo ludilo donelo. Pošto je nebrojeno puta rekao da mu je drago što su ubili premijera Đinđića, pitam se kako ovom izopačenom nesrećniku još uvek neko nije je*ao mater. Neka obrati pažnju na kore od banana, da se slučajno ne oklizne - oštro je odgovorila JK.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da Jelena Karleuša i Vojislav Šešelj javno razmenjuju uvrede i psovke. Prošle godine pjevačica je bila revoltirana izjavom lidera radikala o pokojnom premijeru Srbije Zoranu Đinđiću, pa mu je ostavila poruku na Tviteru.

- Šešelj ponovio da je dobro što su ubili Đinđića. Na to samo treba dodati da je dobro što Šešelj umire od raka - napisala je Karleuša.

Nakon toga, Šešelj je na konferenciji za novinare ironično izjavio da se divi Jeleni.

- Ona živi i pjeva bez mozga. Ona je fenomen, ja se tome divim - rekao je lider radikala prošle godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.