REGION

Ljepotici htio unakaziti lice kiselinom?!

Napadnuta supruga beogradskog manekena

Autor:(Am.K.)

14.12.2016

Beogradska policija traga za muškarcem koji je u nedelju ujutru kiselinom pokušao da sprži lice Vladani R., beogradskoj ljepotici koja je udata za jednog srbijanskog manekena, PIŠE Alo.rs.

Dosadašnja istraga pokazala je da napad najverovatnije nije slučajan, već da je neko želio da je zaplaši. Inspektori ispituju zbog čega je beogradska ljepotica sa Dorćola tako napadnuta, kao i da li su u pitanju neraščišćeni računi.

- Ona je bila na ulici ispred svog stana, kada joj je s leđa prišao muškarac. Stavio joj je krpu na usta i dok se ona branila, poprskao ju je kiselinom po kosi i licu. Ona je uspjela da se otrgne, nakon čega je napadač pobjegao, a nju je suprug uspio da stavi u auto i odveze u Uregentni centar, gde su joj konstatovane lake povrede - dodaje naš sagovornik.

Policija je obavila razgovor sa Vladanom, koja ili nije željela, ili nije mogla da pomogne inspektorima. Kako bi što prije došli do napadača, policija je uzela snimke sa obližnjih kamera.

Oštećena je dala veoma šturu izjavu, kao i njen muž. Nije mogla da opiše napadača, s obzirom na to da joj je prišao sa leđa. Rekla je samo da je bio obučen u crno i imao kapuljaču jakne preko glave.

Gotovo istu izjavu policiji dao je i njen suprug, koji se, inače, bavi manekenstvom, dok je i sama Vladana u tim vodama. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.