REGION

Šešelj oblatio Karleušinog oca, JK poludila: Ja sam neko ko će ti je*ati mater!

Medijski rat u Srbiji

Redakcija

15.12.2016

Srpski medijski rat i dalje se nastavlja…

Medijski rat srpske pjevačice Jelene Karleuše i političara Vojislava Šešelja sve se više zahuktava, a cijela priča otišla je toliko daleko da pjevačica javno poziva na ubistvo Šešelja!

Naime, dan nakon što je Šešelj za pjevačicu rekao da “loše pjeva, loše izgleda i loš je čovjek”, a ona mu uzvratila da je ‘pi*ketina koja napada žene’ i da se ‘pripazi da se ne posklizne na koru od banane’, ponovo su uslijedile uvrede s obje strane.

“Karleuša je ovom izjavom potvrdila sve ono što sam rekao za nju! Je li to neka dama? Naravno da nije. Je l’ se tako ponaša jedna majka i supruga? Ne ponaša se sigurno! Je l’ zna pjevati? Ne zna uopće. Ona je običan fukoš i ološ! Nema glas, nema mozga, nema ništa kvalitetno. Dvadeset godina pjeva i ništa nije naučila”, rekao je Šešelj za Kurir.

“Te njezine prijetnje da pazim da se ne poskliznem na koru od banane su smiješne. Pa ja se nisam bojao ni njezinog oca Dragana Karleuše kad je bio na vrhuncu moći, već sam raskrinkao njegove kriminalne afere. Krao je arheološke nalaze, pa to preprodavao po Evropi”, dodao je vođa srpskih radikala.

Kada je Karleuša čula da je Šešelj u njihov medijski rat upleo njezinog oca, udarila je još žešće: 

“Ološu, moj otac, da nije pošteni policajac, bio bi u zatvoru, ne bi živio na splavu i vozio auto star 18 godina! Ne bih mu ja davala novac da plati struju! Ali zato si ti, ološu, bio u zatvoru pola svog mizernog života! Zato što si pljačkao i zato što su ti ruke krvave do ramena! Za tebe ja nisam dama, ja sam neko ko će ti je*ati mater! Jer su očigledno u ovoj zemlji svi pi*ke koje šute i dozvoljavaju da se psihopat poput tebe slobodno šeta Srbijom!”

Za kraj, šokirala je sljedećom izjavom: “Ponovit ću, zbog tvog likovanja i radovanja zbog ubistva Zorana Đinđića, nadam se da će i tebe neki Zveki zveknuti! Ali ne snajperom, već polako, da patiš kao oni kojima si naudio!” Pjevačica je aludirala na Zvezdana Jovanovića, koji je osuđen za ubistvo srpskog premijera.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.