Detalji misterioznog poziva na dan Jelenine sahrane otkrivaju do sada nepoznati detalj veze Zorana Marjanovića i njegove Zoke

Avaz.ba
27.09.2017 08:27

Prošlo je više od deset dana od hapšenja Zorana Marjanovića, a nove verzije o brutalnom ubistvu njegove supruge Jelene Marjanović i dalje se pojavljuju, iz dana u dan.

Beogradski mediji prenose da je Zoran Marjanović imao ljubavnicu, i to dok je njegova supruga Jelena bila živa.

U pitanju je Zorica Zoka Mitrović koja je nedavno i potvrdila pisanja medija da je sa Zoranom u vezi, ali da su počeli da se zabavljaju tek poslije Jeleninog ubistva.  Neposredno poslije Jelenine sahrane, Zoran je davao intervju za jedne beogradske medije, kada mu je zazvonio telefon. Kasnije se ispostavilo da je to upravo Zorica Mitrović, njegova sadašnja djevojka. 

Njihov razgovor je tekao ovako: 

- E, Zoko - rekao je Zoran kada se javio na telefon.

- Šta radiš? - upitala je Zorica.

- Evo u studiju sa novinarkom. Šta ti radiš? Jesi mi dobro? - upitao je Zoran zabrinuto.

- Super! Kad dolaziš? - upitala je ona.

- Evo, sad ću, čim ovo završim, dolazim kod vas. Ajde, ljubim te - rekao je tada Marjanović i prekinuo vezu.

Tada ništa nije djelovalo čudno, jer je Zoran svakodnevno primao mnogo poziva.  Na pitanja brojnih medija da li ima novu ženu, Zoran je konstantno tvrdio da nema nikoga, i da je sa Jelenom imao sretan brak. 

- Ne, nikako. Ja mogu da se posvetim kćerki i djeci. Jelena je bila jedina. Ni sa jednom nikada neću biti. Bili smo kao sijamski bliznaci - pričao je Zoran za beogradske medije.

Dok je još bio u rijalitiju "Zadruga", kćerka Jana mu je prilikom jedne posjete pomenula Zoricu i njenog sina Zdravka, što je ostavilo utisak da je i Zoranova kćerka upoznata sa Zoricom, piše telegraf.rs.

- Puno te pozdravila Zorica, a pozdravio te Zdravko. Plakala je čim te je vidjela na televiziji - rekla je Jana, kada je posjetila Zorana.

NA VRH