REGION

Crna Gora: Pretresi na 22 lokacije, oduzeta vozila, oružje, novac, uhapšena jedna osoba

Ilustracija

Avaz.ba

2.2.2018

Policija je danas u Nikšiću, Podgorici, Herceg Novom, Tivtu i Rožajama izvršila pretrese na 22 lokacije koje koriste članovi organiziranih kriminalnih grupa, sigurnosno interesantnih osoba, te oduzeli oružje, municiju, vozila, novac i dokumentaciju, a jedna osoba je uhapšena. 

Uhapšen je R.O. (38) iz Nikšića, dok je protiv N.B. (41) iz Herceg Novog podnesena prekršajna prijava, saopćeno je iz crnogorske Uprave policije.

Službenici Uprave policije Crne Gore oduzeli su pet pištolja, tri puške, dva vazdušna pištolja, dvije vazdušne puške, oko 115 komada municije različitog kalibra, šest vozila, motocikl, sedam mobilnih telefona i veći broj SIM kartica, manja količina marihuane. 

Zaplijenjeno je i oko 2.000 eura i 600 dolara za koje treba da bude utvrđeno da li su stečeni kriminalnom aktivnošću, a među njima se nalaze i novčanice za koje postoji sumnja da su falsifikovane.

Službenici Uprave policije su u 24 akcije od početka oktobra izvršili pretrese na 334 lokacije koje koriste organizirane kriminalne grupe i sigurnosno interesantne osobe, a priveden je veliki broj osoba.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.