NESTANAK

Sirijac koji traži kćerku pobjegao iz azila u Zagrebu

U azilu imaju prozivke svaku večer u 22 i ujutro u 6 sati

Twitter

24sata.hr

28.9.2018

Sirijac G. W. (43), o kojem su se svi mediji raspisali kada je objavio da mu je u Hrvatskoj nestala petogodišnja kćerka Alsa (Alssa), nestao je iz azila u hotelu "Porin" u zagrebačkim Dugavama, gdje je bio smješten nakon što je zatražio azil.

U azilu imaju prozivke svaku večer u 22 i ujutro u 6 sati, a navodno se on nije pojavio na prozivci ni u četvrtak ujutro, ni navečer, kao ni danas ujutro. Pretpostavlja se da je nestao u noći na četvrtak i gubi mu se svaki trag. Ako policija naiđe na nestalog Sirijca, prijeti mu deportacija, jer mu je bijegom iz azila ukinuto pravo na zahtjev na azil.

Podsjetimo, prošlog vikenda je G. W. na društvenim mrežama objavio kako traga za svojom kćerkom nakon što ga je hrvatska policija na području Plitvica 12. septembra odvojila od nje, njega vratila u BiH te mu razbila mobitel. Djevojčica je, tvrdi, sama ostala u Hrvatskoj. Prevodilac je kazao kako je slučaj prijavljen policiji u Velikoj Kladuši, a oni su informaciju proslijedili graničnoj policiji Hrvatske.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.