POTRESNO

Grozna priča iz sela u Slavoniji o domaru koji 20 godina zlostavlja učenice

Njihovi slučajevi debelo u zastari

Printscreen

Telegram.hr

19.10.2018

''Provjereno'' Nove TV objavilo je važnu priču, reportažu iz slavonskog sela Ilača u kojem, tvrde, domar zlostavlja učenice. Priča se aktuelizirala kad je jedna 13-godišnjakinja skupila hrabrost i ispričala nastavnici što joj se dogodilo. Domar je uhapšen pa pušten da se brani sa slobode, uz zabranu prilaska područnoj školi u Banovcima, ali ne i u spomenutoj Ilači, gdje, također, radi.

Bio je veliki odmor. Ostala djeca bila su na doručku. Ona je bila sama u učionici i on je ušao u učionicu, malo je priškrinuo vrata i pitao je li može da je zagrli - priča majka zlostavljane djevojčice. On je nju zagrlio ispod pazuha, ruku. Zagrlio i podigao gore i spustio i uhvatio za grudi i rekao cinično kroz smijeh, kao, šta je to naraslo - priznala je.  

Progovorile i žene koje je zlostavljao kad su bile djevojčice

Nakon ove, recentne priče, krenule su se ponovno aktuelizirati i slučajevi iz prošlosti. Za ''Provjereno'' su tako davale izjave i druge, danas žene, koje je tokom 20 godina zlostavljao.

- U zbornici nema nikoga, svi su učitelji na nastavama. Nigdje nikoga. On je zatvorio vrata i zaključao. Kad sam ja vidjela da on zaključava, ja sam počela trčati oko stola. Uplašila sam se - prepričala je za Novu TV jedna od žrtava traumatični događaj otprije 20 godina, kada je bila učenica sedmog razreda. 

Njen slučaj svojedobno je završio na sudu, no optužnica je pala zbog nedostatka dokaza. 

Došli su i do druge žene koja tvrdi: “Htio je da ga diram po spolovilu, ali sam ga odgurnula. Ruke sam prekrižila. Rekla mu da se makne, da me ostavi na miru…” 

Njihovi slučajevi, jasno, debelo su u zastari, no domaru će se sada konačno suditi. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.