ZAGREB Bivši vlasnik ''Agrokora''

Todorić najavio politički angažman

On je uputio oštre kritike na račun hrvatskog premijera Andreja Plenkovića i Vlade

Fena

Todorić: Definitivno ulazi u politiku

Foto: Arhiv


Bivši vlasnik ''Agrokora'' Ivica Todorić, koji je nedavno pušten iz istražnog pritvora uz visoku garanciju, u srijedu je najavio da će se politički aktivirati te uputio oštre kritike na račun hrvatskog premijera Andreja Plenkovića i Vlade.

- Danas, nakon dvije godine mandata, Vlade Andreja Plenkovića, Republika Hrvatska je socijalno, društveno i ekonomski potpuno uništena, devastirana, imamo haos i diktaturu, svakodnevno gledamo razaranje institucija, najlošija smo članica EU, posljednji smo prema svim pokazateljima, na samome smo dnu - navodi Todorić na svom blogu.

Za svoj krivični progon ponavlja teze kako je riječ o otimačini ''Agrokora'', monstruoznom kriminalnom projektu neviđenom u historiji ovoga dijela EU te navodi kako je to najbolji primjer koruptivne, antinacionalne vlasti, koja je planski otela budućnost građanima RH i državu bacila na koljena.

Todorić ne navodi detalje kako se misli politički aktivirati, ali ističe kako se na to odlučio da bi promijenio "ovaj katastrofalan položaj Hrvatske", gledajući "ovu diktaturu kojom upravlja premijer Plenković, kojom nesmiljeno nanosi ogromne štete RH, građanima uništava domovinu i njenu budućnost".

Siguran je, kaže, da će "ovu korupcijsku, nesposobnu, diktatorsku vlast jednostavno izbrisati".

NA VRH

Podijeli članak na