SRBIJA

Govor odbornika iz Smedereva o kojem se priča: Svaki dan molim djecu da idu odavde

Naglasio da zastupa interese građana

Mirković: Ovdje nema budućnosti. Printscreen

Espreso.rs

26.12.2018

Dragutin Mirković, odbornik Srpske napredne stranke u Skupštini Smedereva, svojim izlaganjem na jednoj od sjednica izazvao je buru na društvenim mrežama.

Naime, Mirković je na samom početku izlaganja naglasio da on zastupa isključivo interese građana Smedereva, a ne interese pojedinih batinaša i kabadahija.

- Smisao života je sloboda, to je najveće blago. I lijep život. A mi to nemamo u SNS. Što jednom ne izađete i ne kažete istinu? Ovde niko ne može da kaže ono što misli. E, pa mene niko ne može da zaustavi. Moj mentalni sklop je veoma jak. Moja porodica je moj najveći ponos. Prijete mi na ulici i kažu mi "gotov si", imaš kćerku koja radi - rekao je Mirković, pa nastavio:

- Svakog dana molim moju djecu da idu iz ove zemlje, jer ovdje nema budućnosti. Znam za borbu, pravdu i istinu. Znam da radim, imam vinograd, grožđe, jabuke, vino. Ovdje ima mnogih odbornika koji nemaju svoj stav i koji ne misle svojom glavom i koji moraju da slušaju naređenja. Ljudi posuđuju novac kako bi platili struju. Ja ne mogu da vjerujem da sam se u SNS zalagao da treba da dođemo na vlast i da pokažemo narodu da smo najbolji i nismo se u tome pokazali, sada svi napadate doktoricu Jasnu Avramović koja je bila na listi. Svi ste bili na listi. Kako ćemo sad da ostvarimo plan i program budžeta grada? Ja ću da napustim SNS, meni ta stranka ne treba - rekao je on. 

Gospodinu Dragutinu Mirkoviću je predsjedavajući u Skupštini grada oduzeo riječ jer je kako kaže kao član Odbora isuviše grubo nastupio i povrijedio poslovnik i riječ je ustupio drugom odborniku. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.