SPLIT

Zbog napada na vaterpoliste Crvene zvezde privedene tri osobe

Traga se za još dvije osobe

Splićani pomažu napadnutom vaterpolisti

Srna

10.2.2019

Policija u Splitu privela je tri osobe zbog napada na vaterpoliste beogradske Crvene zvezde, a kod jednog od njih je pronađen dres, saopćeno je iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske. 

- Policijski službenici su jutros u službene prostorije doveli trojicu muškaraca koji se dovode u vezu s napadom, dok se za dvojicom još traga. Kod jednog od dovedenih muškaraca pronađen je i otuđeni dres - navedeno je u saopćenju.

Iz policije navode da su u Splitu jučer oko 13 sati, na Obali Hrvatskog narodnog preporoda, napadnuta trojica stranih državljana.

- Od zaprimanja dojave o događaju u sklopu kriminalističkog istraživanja policijski službenici su poduzeli niz mjera i radnji iz svoje nadležnosti da bi utvrdili identitet osoba, pronašli ih i kriminalistički obradili - navode iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Četvorica vaterpolista Crvene zvezde napadnuta su jučer u Splitu palicama i noževima, uoči utakmice s Mornarom u Regionalnoj ligi.

Oni su bili u trenirkama s klupskim obilježjima, a napadnuti su dok su sjedili u kafiću na Rivi.

Golman VK Crvena zvezda Aleksandro Kralj, koji je morao skočiti u more da bi se spasio od napadača, zadobio je prijelom nosa, dok je Dušan Vasić zadobio udarce u leđa, a Miloš Maksimović u nogu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.