NOVI SAD Pokazao prepisku iz svog mobilnog telefona

Ovo je Ivana koju je Đorđe tukao motkom, sjekao nožem, pa njenom bratu uputio sramnu molbu

Iako mu je veoma teško zbog svega što je sestra preživjela, Ivan je ispričao da mu se sestra i ranije povjeravala da ima problema u vezi

Telegraf.rs
14.03.2019 19:16

Ivana i ranije dobijala batine i bila psihički maltretirana

Foto: Telegraf.rs

U porodičnoj kući Ivane Filipović u Banovom Polju, kod Bogatića, otac Dragan, majka Slađana, rođeni brat Ivan i baka Nevena danas su malo smireniji jer, nasreću, Ivana nije životno ugrožena. 

Ali pri samoj pomisli kakvu je torturu preživjela i koliko je njihova miljenica imala sreće da preživi, odmahuju glavom u nevjerici.

- Šokirali smo se kada smo čuli šta se dogodilo, a još više kada smo nakon toga saznali da je Ivana duže vrijeme trpjela psihičko i fizičko nasilje. Ne znam zašto je krila, sada je najbitnije da se oporavi. Nismo rodili dijete da ga neko maltretira i ubije, ne možemo mu to oprostiti - kazao je otac Dragan za Telegraf.rs.

Njen rođeni brat Ivan kaže da sestra nije krila vezu. S Đorđem se zabavlja nepune dvije godine, a od jesenas su i živjeli zajedno u Novom Sadu. Đorđa su upoznali svi u kući jer je s Ivanom dolazio nekoliko puta. Iako mu je veoma teško zbog svega što je sestra preživjela, Ivan je za Telegraf.rs ispričao da mu se ona i ranije povjeravala da ima problema u vezi jer je Đorđe veoma ljubomoran.

  • Ivan, Ivanin brat
    Ivan, Ivanin brat Foto: (Facebook)

- Ja sam je savjetovao da raskine, ali vjerovatno iz straha nije smjela to učiniti. Kao da joj je u mozak usadio da nikome ne smije ništa pričati, da bi je kontrolirao i maltretirao. Završilo se na tome da su izgladili nesporazume, sredili odnos, da se Đorđe smirio i da će sve biti uredu. Njena najbolja drugarica, koja joj je spasila život, potvrdila je, međutim, da je Ivana i ranije dobivala batine i bila psihički maltretirana - kazao je brat Ivan.

Ivan je pokazao prepisku iz svog mobilnog telefona ne vjerujući da ga Đorđe, nakon svega, moli da slučaj ne prijave policiji. Nasreću, Ivana je, kako su porodici saopćili ljekari u Sremskoj Kamenici, sada stabilno i van životne opasnosti, a siledžija je iza rešetaka.

  • Poruke koje je Ivaninom bratu slao Đorđe
    Poruke koje je Ivaninom bratu slao Đorđe Foto: (Telegraf.rs)

Tagovi

Novi Sad Brat

Oglasi

Komentari

NA VRH