BEOGRAD

Afera "Elitna prostitucija": Tri zadrugarke moraju hitno u policiju, evo o kome je riječ

Avaz.ba

9.4.2019

Jučer je na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu uhapšen najpoznatiji makro, Mihajlo Maksimović kod kojeg je pronađen spisak elitnih prostitutki, njegovih "radnica".

Prema pisanju srbijanskih medija, Ana Korać, Sanja Stanković i Mina Vrbaški navodno bit će izvedene iz "Zadruge" i saslušane u policiji zbog afere "Elitna prostitucija".

S obzirom na to da su starlete pomenule Maksimovića dok su se u "Zadruzi" svađale oko toga koja od njih uzima novac za seks, policija je odlučila da ih ispita šta sve znaju o njemu.

- Stanija Dobrojević je aludirala na to da je Maksimović podvodio Sanju Stanković. Tokom jedne u nizu svađa rekao joj je: "Bila si uhapšena zbog prostitucije. Pozdravio te Mihajlo!" Policija treba da utvrdi šta je od ovoga istina, a šta su rijaliti prozivke - kaže izvor upućen u istragu i otkriva šta je sve pronađeno kod uhapšenog makroa:

- Mihajlu su zaplijenjena dva računara i mobilni telefon, sa evidencijom djevojaka koje su radile za njega. Na toj listi ima šest poznatih učesnica rijalitija. Za sada je samo poznato da će zbog ovog slučaja Ana, Sanja i Mina najverovatnije biti izvedene iz "Zadruge" na saslušanje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.