SRBIJA

Sanju Stanković zbog prostitucije izbacili s Policijske akademije, ali to nije ono najgore

Ušla je u biznis kada je imala samo 19 godina

Sanja Stanković se šest godina bavi prostitucijom. Instagram

Alo.rs

11.4.2019

Sanja Stanković, koja trenutno boravi u rijalitiju "Zadruga", optužena je da ju je navodno podvodio makro Mihajlo Maksimović, koji je uhapšen na beogradskom aerodromu.

Blizak izvor atraktivnoj plavuši otkrio je za "Alo" da je Sanja u poslu već šest godina i da se još bavi prostitucijom.

- Sanja se ovim poslom bavi skoro šest godina, a ušla je u biznis kada je imala samo 19. Naime, kada je Sanja došla u Beograd, nije imala puno novca i bila je studentica na Policijskoj akademiji u Beogradu. Pošto je uvijek maštala o luksuznom životu, odala se prostituciji, a početna cijena koju je naplaćivala za svoje usluge bila je 100 eura - otkrio je izvor za "Alo".

Sanja je godinu krila čime se bavi.

- Više od godinu Sanja je čuvala svoju tajnu, ali njene kolege s Akademije načule su da se bavi prostitucijom. Oni su to prijavili dekanu Policijske akademije i nekoliko mjeseci poslije toga ona je izbačena s fakulteta. Bez šanse da napravi karijeru u policiji, Sanja se nastavila baviti prostitucijom i brzo je napredovala u poslu. Postala je jedna od glavnih prostitutki i za tri godine cijena joj je porasla, te sada pruža seksualne usluge za 300 eura - otkrio je za "Alo!" blizak izvor Sanji.

I dok se Sanja u rijalitiju pokušava ''oprati'' od priče da je prostitutka, Zorica Marković ju je isprovocirala te je ona priznala da pruža seksualne usluge.

- U katalogu si, srce moje. Morat ćeš to dokazati na sudu. J*** se za 250 eura. Sva si plastična - rekla joj je Zorica.

- Malo više od toga - odbrusila joj je Sanja i samim tim priznala da je prostitutka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.