UŽAS

Maloljetnik iz Ploča silovao sestru

Ovo je četvrti slučaj spolnog zlostavljanja u Neretvi u posljednje vrijeme

Slučaj je šokirao javnost. Arhiv

Index.hr

19.4.2019

Maloljetnik (16) je priveden na Županijski sud u Dubrovniku zbog sumnje da je spolno zlostavljao 13-godišnjakinju, saznaju hrvatski mediji.

Prema neslužbenim informacijama kojim raspolaže Index, riječ je o spolnom zlostavljanju u porodici, pri čemu je maloljetnik brat žrtve, a oboje su s područja Ploča. Maloljetniku je, prema neslužbenim informacijama, određen istražni zatvor.

Ovo je četvrti slučaj spolnog zlostavljanja u Neretvi u posljednje vrijeme. Naime, 72-godišnji muškarac osumnjičen je kako je spolno zloupotrebljavao djevojčicu u dobi od devet godina te mu je određen istražni zatvor prije nekoliko dana. 

Prije toga je priveden muškarac (78) koji je osumnjičen kako je više od dvije godine seksualno zlostavljao maloljetnicu, svoju komšinicu, i to od njene 15. do 17. godine, u Kuli Norinskoj. 

Nedugo prije toga priveden još jedan stariji muškarac (76) iz Metkovića koji je osumnjičen kako je počinio više krivičnih djela spolne zloupotrebe djeteta mlađeg od 15 godina u razdoblju od pet godina, a žrtva je muškarac koji je tada bio dječak. Protiv 76-godišnjaka je podignuta optužnica. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.