ZVIJEZDE

Ovo niko nema: Iznenadit ćete se šta je istetovirao Dino Rađa

Supruga Viktorija mu je čestitala na Instagramu zajedničkom fotografijom

Facebook

Avaz.ba

25.4.2019

Dino Rađa proslavio je 52. rođendan u srijedu, a supruga Viktorija mu je čestitala na Instagramu zajedničkom fotografijom i tekstom ''Sretan ti, sretan, ljubavi''.

Bivši košarkaš se u četvrtak na svom Facebook profilu pohvalio da je na rame istetovirao imena njenih roditelja u obliku srca. Dino je opisao zašto toliko voli svoju punicu i punca.

- Za one koji ih znaju, dosta je reći Stipe i Mare. Ne idu odvojeno, nego samo skupa. Kao Roko i Cicibela. Za one koji ih ne znaju, hajmo probati opisati. Ja njih obožavam. Koji to zet voli punca i punicu.? Punca još kako, ali punicu. Evo ovaj. A koliko ih volim, to je posebna priča. Neka se javi jedan koji je tetovirao njihova imena, a da su još živi i zdravi. Taj sam.

Jedan dan me pukla ljubav, otišao, ugravirao i došao doma. Stipe je cijeli život radio u Škveru. Malo "Dojčland" pa nazad u Škver. Nema tog kuhara koji će nešto bolje skuhati. Ono narodno, ne ove "Michelinove" zalogajčiće. Ići s njim u ribu, posebni je gušt. Dok ja bacim sidro, on je već prvu lignju izvukao. I može bilo ko po metra od njega isti peskafondo bacit uhvatit će jednu dok ih Stipe izvuče deset.

Kako, nemam pojma, ali sam masu puta na svoje oči gledao. I ništa mu nije teško. Ni vozit' djecu, ni čuvati u ponoć i u podne, ni paziti ni bit' djed i po. Kad vidim kakav je prema njima i koliko ga vole, suze mi dođu na oči.

Mare je ona iz videa od prije par dana. Bolja od kruha. Kad nas dvoje idemo negdje na put, možemo djecu hladno ostaviti s njima i znamo da će biti sve OK. Doduše, malo će više slatkoga dobiti, ali discipline neće faliti. Baba voli peći palačinke. Ali samo dvije kaže kad ja pi*dim da puno slatkog dobiju. Naravno, na kraju hvala vam što ste moju ljubav napravili onakvu kakva je, ali o njoj drugom prilikom. Voli vas jedini vaš zet - napisao je Rađa uz priloženu galeriju fotografija Stipe i Mare.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.