SRBIJA U smrskanom automobilu pronađeni pokloni

Došao iz Beča da vidi brata, a onda ga ubila rolna lima koja je ispala sa šlepera

Poginuo je u četvrtak u mjestu Milavčići kod Kraljeva

Kurir.rs

Saša Živanović: Poginuo u četvrtak

Foto: Facebook


Saša Živanović (37) poginuo je u četvrtak u mjestu Milavčići kod Kraljeva kada je rolna lima, teška devet tona, ispala sa šlepera pravo na njegov automobil i smrskala ga.

Vozač šlepera novopazarskih tablica je uhapšen, a tokom istrage bit će utvrđeno je li ogromna rolna lima u prikolici bila adekvatno vezana sigurnosnim sajlama.

Živanović je nastradao dok je svojim automobilom prolazio pored šlepera, koji je nailazio iz suprotnog pravca.

 Nevjerovatnom igrom sudbine, baš kad se našao pored šlepera, ogromna rolna je pala iz prikolice pravo na lijevu stranu automobila i usmrtila Sašu za volanom.

Živanović je, inače, rođen u Austriji, gdje je živio sa majkom Jelicom, ali je početkom sedmice došao u Srbiju kako bi posjetio oca Slobodana i brata Zlatka. Oni žive u Požarevcu, ali imaju vilu u Vrnjačkoj Banji, koju izdaju turistima.

- Sašu sam mnogo volio. On, moja djeca i njegova sedmogodišnja kćerka su mi sve u životu. Bolje da sam ja poginuo, bolje mene da je ubio taj prokleti lim - kazao je Zlatko za "Kurir".

On kaže da je Saša, po dolasku u Srbiju, najprije bio kod oca u Vrnjačkoj Banji, a zatim se u četvrtak uputio kod Zlatka.

- Krenuo je kod mene u Požarevac, nosio je mojoj djeci čokolade koje je donio iz Austrije. Nije uspio ni stići, nismo se ni vidjeli. Ko će mene sada da zove burazerom, ko će sada da me jako zagrli, brate moj - kazao je Zlatko.

Saša je bio oženjen u Austriji, ali se razveo, a iz tog braka ima sedmogodišnju kćerku. Bivša supruga i kćerka su krenule u Srbiju kad su čule za tragediju.

- Moj Sale je bio mnogo vezan za kćerku, non-stop se dopisivao sa njom. Čuli su se po 20 puta dnevno. Bio je divan otac, najbolji brat i sin. Tražio sam da mi pokažu njegovo tijelo, išao sam u kapelu, ali su mi rekli da to ne radim, da je bolje da ga pamtim živog i nasmijanog - kazao je Zlatko.

NA VRH

Podijeli članak na