HRVATSKA Petar Škorić rezigniran

Šef splitskog HDZ-a optužio Pamelu Anderson za specijalni rat

A. Ču. / Avaz.ba
28.05.2019 13:41

Škorić: Obrušio se

Šef splitskog HDZ-a Petar Škorić na Facebooku je prozvao glumicu Pamelu Anderson zbog izjave koju je među ostalima dala u intervjuu za "Novosti".

Slavna holivudska ljepotica i aktivistica poručila je Hrvatskoj da ''izađe iz nacionalističke prošlosti i vrati se u budućnost'', što je Škorić okarakterizirao kao ''specijalni rat protiv Hrvatske''.

- Ko smije sumnjati kad Pamela to ispali! Koriste osobu koja i ne zna gdje je Hrvatska za pronositelja i širitelja specijalnog rata protiv Hrvatske - napisao je Škorić.

Anderson je u razgovoru u kojem je naglasak bio na njen aktivizam, Džulijana Asanža (Julian Assange) i utjecaj koji ima, no prokomentirala je podršku koju je na Twitteru dala platformi Možemo! uoči EU izbora. Upitana ima li kakvu poruku za Hrvatsku, rekla je:

- Kao što vjerovatno znate, imam dobrog prijatelja iz Hrvatske, upravo smo zajedno imali nastup za Arte (ugledni javni francusko-njemački TV program, op. a.). Imali smo nastupe u Kopenhagenu, Gracu, Briselu, Berlinu… On trenutno sudjeluje u izbornoj kampanji u Njemačkoj kao kandidat za zastupnika u Evropskom parlamentu. Rekao mi je za Možemo!... Moja poruka Hrvatskoj bila bi: ''Obratite pažnju na te pokrete, poduprite djecu koja štrajkaju, izađite iz nacionalističke prošlosti i vratite se u budućnost.''

Komentari

NA VRH