ELITNA PROSTITUCIJA

Starlete uhvaćene na gomili sa šestoricom: Gosti hotela gledali akciju hapšenja

One se već neko vrijeme nalaze na Crnogorskom primorju

Avaz.ba / Kurir.rs

31.7.2019

Božana Vujinović - Avaz
Božana Vujinović - Avaz
Aleksandra Morača - Avaz
Božana Vujinović - Avaz
Božana Vujinović - Avaz
+1

Plejbojeva zečica Božana Vujinović i manekenka Aleksandra Morača navodno su uhapšene u noći između utorka i srijede u jednom luksuznom hotelu u Bečićima zbog prostitucije, nezvanično saznaje Kurir.

Djevojke su, navodno, uhapšene u hotelskoj sobi dok su bile sa klijentima iz Turske.

- Vujinovićeva i Morača su se u momentu hapšenja nalazile sa šestoricom turskih državljana, koji su ih, navodno, unajmili zbog pružanja seksualnih usluga. Prema nekim navodima, tarifa djevojaka za noć sa Turcima bila je 500 evra po osobi - navodi Kurirov dobro obavješteni izvor iz Crne Gore.

Dodaje da se hapšenje dogodilo pred zabezeknutim gostima hotela, koji su u nevjerici posmatrali policajce kako odvode atraktivne devojke.

- U početku im nije bilo jasno o čemu je riječ, a onda se pročulo da je u pitanju elitna prostitucija i da su ljepotice pružale seksualne usluge za novac. 

Kako navodi, Vujinovićeva i Morača se već neko vrijeme nalaze na Crnogorskom primorju, o čemu govore i fotografije sa njihovih Instagram profila, koji su baš juče ugašeni.

- One su obilazile sve popularne plaže i poznate lokale, fotografisale su se i pokazivale kako uživaju, a nerijetko su posjećivale i jahte. Božana je u Srbiji poznata kao jedna od najtraženijih djevojaka makroa Mihajla Maksimovića, koji se već izvjesno vrijeme nalazi u pritvoru - tvrdi Kurirov izvor i podsjeća da je Vujinovićeva zbog VIP prostitucije hapšena i 2014. godine, zajedno sa starletom Mimi Oro.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.